Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

woensdagmiddag 19 september 2001
15:27 woensdag 19 september 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

COEVORDEN

Bij een caravanhandel aan de Printer in Coevorden is dinsdagnacht een caravan gestolen. De kampeerwagen van ruim 20.000 gulden stond naast het bedrijfspand. Om hem van het terrein te krijgen hebben de tot nu toe onbekende dieven een gedeelte van het hekwerk verwijderd.

EMMEN

Het Esdal College in Emmen heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van haar logo dat in Neon letters was gemonteerd op de pui van een sporthal aan de Oosterstraat. De diefstal moet zijn gepleegd in de tussen woensdag 12 september 17.00 uur en donderdag 13 september 08.00 uur. Men vermoedt, dat de daders van binnenuit op het dak van de sporthal zijn geklommen. Daar werd ook het bevestigingsmateriaal van het logo teruggevonden. De schade voor de school bedraagt ongeveer 1500 gulden.

ASSEN

Personeel van een supermarkt aan de Industrieweg in Assen heeft woensdagmorgen een 62 jarige vrouw uit Assen aangehouden en overgedragen aan de politie. Ze had voor bijna 14 gulden aan broodbeleg weggenomen. Omdat het niet de eerste keer was is de vrouw is met een dagvaarding voor snelrecht naar huis gestuurd.

KLAZIENAVEEN

Een 57 jarige vrouw uit Klazienaveen werd woensdagmorgen bij een supermarkt aan de Langestraat in haar woonplaats betrapt op het stelen van een pakje shag. Ze werd na de kassa aangehouden en overgedragen aan de politie. Na voorgeleiding is ze naar huis gestuurd met een boete van 250 gulden.

HOOGEVEEN

De witte Daihatsu die maandagnacht werd gestolen bij een garagebedrijf aan de Parmentierstraat in Hoogeveen is dinsdagavond brandend aangetroffen achter de kerk aan de Bentickslaan in Hoogeveen. De politie gaat uit van brandstichting. Getuigen worden opgeroepen zich bij de politie van Hoogeveen te melden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook