Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagochtend 26 september 2001
10:12 woensdag 26 september 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

AANRIJDING MET LETSEL
Paterswolde
Dinsdagmiddag rond 17.15 uur is een 70-jarige vrouw uit Eelde op de Hoofdweg aangereden door een 43-jarige plaatsgenoot. Deze man reed met zijn auto achteruit vanuit een uitrit de weg op, en zag de fietsende vrouw over het hoofd. Ze kwam te vallen, en is per ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Groningen. Later bleken haar verwondingen, aan hoofd en rug, mee te vallen.

ALCOMOBILIST
Meppel
Dinsdagnacht tegen 0.45 uur reed een 35-jarige man uit Meppel met zijn auto over de Parallelweg, toen hij daar werd gecontroleerd. Bij de ademtest bleek hij te hebben gedronken. De uitslag was 250. Dat levert een boete op van 410 gulden.

INBRAKEN IN AUTOS
Assen
Dinsdagmiddag zijn twee autos opengebroken op de carpoolplaats aan De Haar. De ramen zijn daarbij vernield. Uit een van de autos wordt niets vermist; van de ander moet nog een aangifte worden opgenomen. Aan de Overcingellaan werden uit een opvallende politieauto, die daar stond geparkeerd, twee zaklampen gestolen, nadat de zijruiten waren vernield. Namens Politie Groningen werd daarvan aangifte gedaan. Aan de Molenstraat werd een frontje van een radio uit een geparkeerde auto gestolen. Ook hier werd een raam vernield. Aan de Sleutelbloemstraat zijn drie autos opengebroken. Aan de Lonerstraat werd een radio-cdspeler gestolen uit een geparkeerde auto.

WONINGINBRAAK
Hoogeveen
Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Hazelaarstraat. De dader kwam vermoedelijk binnen door de deur open te flipperen. De 64-jarige bewoonster mist een telefoon en enkele sieraden.

RODEN
Verdachte met vals geld aangehouden
Dinsdagavond is tijdens de Rodermarkt een 51-jarige man uit Emmen aangehouden, die ervan wordt verdacht met vals geld te hebben betaald. Tijdens de markt doken bij verschillende markthandelaren valse honderdjes op. Enkele van hen wezen de Emmenaar aan als de man van wie ze dat geld hadden gekregen. Hij is ingesloten voor een nader onderzoek.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook