Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmiddag 7 september 2001
16:24 vrijdag 7 september 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

BEILEN
Bromfietser gewond bij ongeval
Vrijdag even na 12 uur reed een 16-jarige bromfietser uit Westerbork over de Kanaalweg. Bij het keren botste hij tegen de zijkant van een bestelauto en kwam ten val. Daarbij liep hij letsel op aan zijn enkel, en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

VEENHUIZEN
Aanrijding met letsel
Vrijdag tegen 12.45 uur reed een 51-jarige vrouw uit Bovensmilde met haar auto over de Hoofdweg, achter een Arriva-bus. De 45-jarige buschauffeur stopte bij de halte, wat de vrouw niet zag. Ze remde te laat en botste tegen de achterkant van de bus. De vrouw is met nek- en borstklachten overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

BARGER COMPASCUUM
Aanrijding met drank in het spel
Vrijdagmorgen rond 7.00 uur reed een 59-jarige man uit Emmen met zijn auto over het Karrepad. In een bocht raakte hij op het natte wegdek de controle over de auto kwijt en kwam in de sloot terecht. De man had tot gisteravond laat flink gedronken en bracht het bij een ademtest nog tot 445, ruim 1 promille. Hij kreeg een snelrechtdagvaarding uitgereikt.

COEVORDEN
Verdachte steekpartij aangehouden
Vrijdag omstreeks 13.30 uur kreeg de politie in Coevorden een melding van een steekpartij in het AZC aan de Gramsbergerstraat. Ter plekke gekomen bleek een 26-jarige Somalische vrouw een even oude landgenote met een mes in de buik te hebben gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze een nacht in observatie zal worden gehouden. De dader is aangehouden en moet nog worden verhoord. Over het hoe en waarom is verder nog niets bekend.

EMMEN
Verkeerscontrole
Medewerkers van Emmen Zuid hebben samen met collegas van Sneu Geld de hele dag op verschillende locaties in de wijk een verkeerscontrole gehouden. Er is gecontroleerd op snelheid met de lasergun, en op het dragen van autogordels. In Nieuw-Amsterdam is op de Vaart gecontroleerd. In Emmen op de Abel Tasmanstraat, Hondsrugweg, Veldstukken en de Rondweg. Er zijn 6 bekeuringen geschreven voor het niet dragen van de autogordel, en 8 vanwege snelheidsovertredingen. De hoogst gemeten snelheid is 94 kilometer per uur op de Rondweg, waar 60 is toegestaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook