Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmiddag 27 september 2001
16:11 donderdag 27 september 2001

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

HOOGEVEEN
Autodiefstal
Vanochtend rond een uur of zeven ontdekte een 19-jarige man uit Hoogeveen dat zijn auto aan de Melkweg was gestolen. Enkele uren later werd de auto aangetroffen aan de Domeinenweg te Fluitenberg. Het resultaat was dat de twee linkerwielen van de auto ontbraken.

SCHOONOORD
Woningdiefstal
Vannacht omstreeks twee uur heeft er een inbraak plaatsgevonden aan Het Slag, waarbij diverse bezittingen zoals geld en sieraden werden ontvreemd. De daders waren binnengekomen door een raam te vernielen en verdwenen weer via de achterdeur.

MEPPEL
Autovernieling
Rond halfdrie vanochtend is een auto aan de Patrijs vernield. Omstreeks 2.30 uur hoorde de 39-jarige eigenaar glasgerinkel. Even later zag hij dat een raam van zijn auto was ingegooid, en hoorde hij een bromfiets wegrijden.

ROLDE
Brand restaurant
Omstreeks kwart voor tien vanochtend is een binnenbrand ontstaan in een restaurant aan de Stationsstraat. Tijdens het schoonmaken is een vlam in de pan gegaan. De brand is ter plekke geblust door de brandweer, waardoor de schade beperkt is gebleven.

ERICA / NIEUW SCHOONEBEEK
Donderdagmiddag omstreeks 13.30 uur veroorzaakte een 26-jarige man uit Emmen met zijn auto op de Havenstraat in Erica een aanrijding, waarbij hij schade veroorzaakte en waarna hij doorreed. Ruim een uur later veroorzaakte dezelfde bestuurder op de Europaweg in Nieuw Schoonebeek opnieuw een aanrijding, waarbij hijzelf bekneld en ernstig gewond raakte. Nadere gegevens van de beide aanrijdingen ontbreken nog.

MET 235 VAN DE A28 GEPLUKT
Klik op Sneu Geld.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook