Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 3-07-2002
Woensdagmiddag 3 juli 202
Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Auto-inbraken

HOOGEVEEN Dinsdagnacht is ingebroken in een personenauto aan het Prins Mauritsplein. De 33-jarige eigenaar is zijn radio-cdspeler kwijt. De inbreker heeft een ruit vernield om in de auto te komen. In de Amalia van Solmsstraat is op soortgelijke wijze een auto opengebroken. Hier verdween een startaccu.

KLAZIENAVEEN Aan De Schoepen zijn dinsdagnacht vier autos opengebroken. In alle gevallen verdween de radio met cd-speler.De portiersloten bleken te zijn geforceerd. Aan De Wieken zijn ook nog drie autos opengebroken. Uit een auto verdween de radio-cdspeler, bij een ander bleef het bij een poging. In het bericht van vanochtend werd al gemeld dat een navigatiesysteem was gestolen. In totaal zijn in deze buurt dinsdagnacht zeven autos opengebroken, door de portiersloten te forceren.

Winkeldiefstal

EMMEN Woensdagmiddag zijn een man en een vrouw uit Ter Apel, 24 en 30 jaar oud, betrapt bij de diefstal van een aantal tubes tandpasta. Uit een drogisterij aan het Noorderplein pikten ze zon twintig tubes mee, met een totale waarde van ongeveer 72. Ze kregen een boete opgelegd van 85.

Ongeval met letsel

EMMEN Woensdagmiddag tegen 14.00 uur reed een 18-jarige automobilist uit Coevorden op de Hondsrugweg achterop een stilstaande auto. De bestuurster hiervan, een 39-jarige vrouw uit Emmen, stond stil voor het rode verkeerslicht. Na de botsing klaagde de vrouw over haar nek, waarna ze per ambulance naar het Scheperziekenhuis is vervoerd.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 03-07-2002 '
Lees ook