Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 6-06-2002 16.30 uur Persberichten van donderdagmiddag
Dirk Neef 06 - 51 557 950

Geen voorrang
ASSEN Op de kruising van de Esakkerweg met het Kleine Espad in Assen werd donderdagmiddag een 65 jr. fietster uit die plaats aangereden door een auto. De 49 jr. vrouw uit Assen die de auto bestuurde, verleende geen voorrang aan de fietster. De fietser raakte gewond en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Aanhangwagens gestolen
NIEUW BUINEN In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf het erf bij een woning aan de Sportlaan in Nieuw Buinen een éénassige aanhangwagen gestolen. Dit ondanks een ketting met hangslot waarmee de aanhangwagen vastzat aan een boom.

NIEUW WEERDINGE Ook in Nieuw Weerdinge werd in de nacht van woensdag op donderdag een éénassige aanhangwagen gestolen. Deze stond op de oprit van een woning aan het Weerdingerkanaal ZZ, strak tussen een auto en de garage. Toch lukte het de dief of dieven om de aanhangwagen daar tussenuit te halen en mee te nemen.

Kind valt uit klimrek
VEENHUIZEN Een 5 jr. jongetje uit Veenhuizen werd donderdagmorgen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij bij zijn school aan de Kerklaan van een klimrek was gevallen. Het jongetje speelde op het schoolplein en viel door nog onbekende oorzaak van het klimrek. Hij raakte licht gewond.

Hennepkwekerijtje
HOOGEVEEN In een schuur achter een woning aan het Wilhelminaplein in Hoogeveen trof de politie donderdagmiddag een kleine hennepkwekerij aan. Er stonden ongeveer 60 planten met al de apparatuur en voedingsstoffen die nodig zijn voor de kweek. De spullen werden in beslag genomen en afgevoerd. Tegen de 45 jr. bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 06-06-2002 '
Lees ook