Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 9-07-2002
Persberichten van dinsdagmiddag 9 juli 2002 Bert Visser 0592 - 38 33 88 of 06 - 51 61 16 29

Borstletsel na aanrijding

EES - Een 74 jarige automobilist uit Borger is dinsdagmorgen met borstletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen nadat hij op de N34 bij Ees op een voor hem rijdende auto was gebotst. Die auto werd bestuurd door een 34 jarige vrouw uit Groningen. Ze moest afremmen voor een voor haar rijdende auto. De man uit Borger merkte dat te laat op.

Tractor botst op stilstaande auto's

HOLLANDSCHEVELD - Een 17 jarige tractorbestuurder uit Erica is dinsdagmorgen op het Hollandscheveldsche Opgaande in Hollandscheveld met zijn tractor op twee stilstaande auto's gebotst. Hij merkte te laat op dat da auto's stilstonden. Een 33 jarige automobilist uit Groningen is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht na onderzoek weer naar huis. Het Hollandscheveldsche Opgaande is in verband met de bergingswerkzaamheden een uur afgesloten geweest voor alle verkeer.

Inbrekers doen zich tegoed aan gebak

ASSEN - Werknemers van een bakkerij aan de Scharmbarg in Assen ontdekten maandagmorgen dat er in het pand was ingebroken. De ruit naast de toegangsdeur was ingegooid met een straatklinker. Eenmaal binnen hebben de inbrekers zich tegoed gedaan aan gebak, bonbons en vruchtensap.

Conflict leidt tot vernieling auto

HOOGEVEEN - Uit woede, omdat zijn ex vriendin niet bereid zou zijn hem met de auto naar Zuidwolde te brengen heeft een 19 jarige man uit Lelystad haar auto rondom vernield. Hij deed dat met een kruk waar zijn ex mee liep omdat ze letsel aan haar voet had. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De ruzie in de Albert Rozemanstraat was al een paar dagen eerder begonnen en de man uit Lelystad was naar Hoogeveen gekomen om nog wat spullen op te halen. De man is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 09-07-2002 '
Lees ook