Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 10-03-2003
persberichten maandagmiddag 10 maart 2003 Bert Visser 0592 - 383383

mijn piket loopt tot dinsdagmorgen 08.00 uur

Apotheek doelwit overvaller

MEPPEL - De politie van Meppel heeft maandagmiddag in een koffieshop in Steenwijk een 29 jarige inwoner van Meppel aangehouden die ervan wordt verdacht kort daarvoor een apotheek aan het Zuideinde in Meppel te hebben overvallen.

Onder bedreiging met een mes had het personeel van de apotheek de man een gering bedrag aan geld gegeven. Daarop is de man de zaak uitgerend. Onderzoek leverde op dat hij zich in een taxi had laten vervoeren naar Steenwijk. De man is ingesloten.

Computer gestolen

EMMEN - Bij een inbraak in een kantoor aan de Laan van de Bork in Emmen hebben onbekenden zondagnacht een werkstation, beeldscherm en een printer gestolen. De politie vermoedt dat de spullen van het bureau zijn gestolen nadat er een ruit was vernield.

Autokraken

WESTERBORK - Vijf inwoners van Westerbork zijn zondagnacht de dupe geworden van inbraak in hun geparkeerde autos. De autos stonden op de Weglangen, de Lindelaan, het Kieveen, de Groenkampen en de Boerkamp. Het ging de daders in alle gevallen om de autoradio cd speler. Bij een auto verween bovendien nog een navigatiesysteem. Om in de autos te komen is bij alle autos een ruit vernield.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 10-03-2003 '
Lees ook