Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 10-05-2002
Persberichten van vrijdag
Martin Panman 0651611628

Volkstuinencomplex de dupe van vernieling

HOOGEVEEN Aan de Europaweg zijn vannacht een aantal kassen en diversen planten van het volkstuinencomplex vernield. Onder andere is het plastic van de kassen kapot gesneden, een stoel is door een kas gesmeten en diversen groenten zijn uit de grond getrokken. Een aanzienlijk groot bedrag aan schade is toegebracht. Op het volkstuinencomplex zijn al eerder vernielingen gepleegd. De politie stelt een onderzoek in.

Inbraak

GROLLOO Vanmorgen had een 47 jarige man uit Emmen zijn auto geparkeerd nabij het gebouw van de NAM in Grolloo. Bij terugkomst zag de Emmenaar dat er een man in zijn auto zat. De man rommelde in het dashboardkastje. De inbreker zag de eigenaar en vluchtte weg. Het betreft hier een blanke man van rond de 47 jaar oud met een fors postuur, 1.80 lang en een snor. De politie is op zoek naar de verdachte.

Geen voorrang

DWINGELOO Op de kruising Drift en Bokkebunstweg gebeurde vanmorgen een aanrijding waarbij 1 gewonde viel. Een 34 jarige bestuurder van een personenauto uit Dwingeloo verleende op de kruising geen voorrang aan een 74 jarige automobilist uit Bovensmilde, waardoor een aanrijding gebeurde. Bij deze aanrijding werd de Dwingeler gewond aan zijn hoofd. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen. Beide autos waren total-loss en moesten afgesleept worden.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 10-05-2002 '
Lees ook