Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 11-03-2003
Persberichten van dinsdagmiddag 11 maart 2003

Bert Peters

Tot woensdagmorgen 08.00 uur verzorgt Dirk Neef de persvoorlichting

Verkeersongeval met letsel

HOOGEVEEN Vanmorgen reed een 22-jarige man uit Hoogeveen met zijn auto over het knooppunt Hoogeveen vanaf de A37 in de richting Assen. Op die oprit vloog hij uit de bocht waarna hij in de bosjes tot stilstand kwam. Een 21-jarige inzittende plaatsgenoot werd met enkele schrammen voor onderzoek naar het Bethesdaziekenhuis overgebracht, de bestuurder zelf werd met onbekend letsel naar hetzelfde ziekenhuis overgebracht.

EMMEN Vanmiddag reed een 55-jarige vrouw uit Benneveld met haar auto over de Weerdingerstraat. Toen zij de parkeerplaats van een supermarkt wilde oprijden en daarvoor afremde botste een 19-jarige vrouw uit Tweede Exloermond met haar bromfiets tegen de achterzijde van de auto. Zij kwam daarbij te vallen en werd met onbekend letsel naar het SZE overgebracht.

Diefstal uit bedrijf
VALTHERMOND Werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een kantoor aan de Vrijheidslaan. Via een opengebroken balkondeur kon men binnenkomen waarna een laptop werd weggenomen. Een 56-jarige man uit Valthe deed aangifte. Schadebedrag onbekend.

EMMEN Op maandagmiddag werd in een kantoor aan de Minister Kanstraat twee laptops weggenomen. Een medewerkster was gedurende drie kwartier niet op het kantoor maar elders in het gebouw toen de laptops werden weggenomen. Een 48-jarige vrouw uit Emmen deed aangifte. Schadebedrag niet bekend.

Diefstal uit winkel
EMMEN Tijdens het afgelopen weekeinde werd ingebroken in een slijterij aan de Haar. De achterdeur werd geforceerd waarna 80 flessen van de duurdere merken sterke drank werden weggenomen alsmede een bedrag van enkele honderden euros. De diefstal werd dinsdagmorgen ontdekt. Schadebedrag nog niet bekend.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 11-03-2003 '
Lees ook