Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 11-07-2002
persberichten donderdagmiddag 11 juli 2002 Bert Visser 0592 - 383380 0651 - 611629

B>

Illegale plakker geverbaliseerd

ASSEN - De politie van Assen heeft donderdagmorgen een 23 jarige inwoner van Groningen bekeurd. De stadjer was bezig posters te plakken op een stroomkast bij de verkeerslichten aan de Peeloo. De man deed vrijwillig afstand van zijn nog resterende posters..

Autokrakers actief in Gieten

GIETEN - In de nacht van woensdag op donderdag zijn in Gieten vier autos opengebroken. In alle gevallen ging het de dader(s) om de radio CD speler. Drie autos stonden geparkeerd aan de Woerdakkers. De vierde stond op Het Poeltje.

In alle gevallen is het slot van het rechter voorportier vernield.

Bedrijfsauto gekraakt in Emmen

EMMEN - In de nacht van maandag op dinsdag is uit een geparkeerde bestelbus aan de Dr. L.J.F. Janssenstraat in Emmen voor zon 2300 Euro aan gereedschap gestolen. Het gaat daarbij om onder meer een pneumatische boor, slijptollen, een bovenfrees en twee accuboormachines. Om in de auto te komen is het rubber van een zijraam kapotgesneden. De bedrijfsauto was van een bouwbedrijf in Emmen.

Vermiste jongens weer thuis.

ZUIDLAREN - De twee broers van der Laan die sinds dinsdagmorgen werden vermist, zijn weer terecht. Ze hebben zich woensdagmiddag rond vier uur weer thuis gemeld. Waar ze geweest zijn willen ze niet vertellen.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 11-07-2002 '
Lees ook