Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 12-02-2003
Persberichten woensdagmiddag 12 februari 2003 perspiket door Ron Reinds 06-52528707 tot 18.00 uur

Roodlicht controle

HOOGEVEEN Vanmorgen heeft de politie op de kruising Schutstraat met de Zuiderweg een roodlichtcontrole gehouden. Daarbij werden 20 fietsers bekeurd voor het rijden door het rode licht tijdens het oversteken van de Zuiderweg.

Aanrijding met letsel

HOOGEVEEN Vanmorgen vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Sterrenlaan met de Melkweg. Een in zijn auto over de Sterrenlaan rijdende 30-jarige man uit Hoogeveen verleende geen voorrang aan een 16-jarige fietsende jongen uit Hoogeveen. De 16-jarige jongen is met armklachten overgebracht naar het Bethesdaziekenhuis.

Diefstal wieldoppen

DWINGELOO Afgelopen nacht werd een aan de Van Schaickhof geparkeerde auto ontdaan van zijn vier wieldoppen. Schadebedrag is niet bekend.

Beledigende treinreiziger aangehouden

ASSEN Vanmorgen is op het Stationsplein een 17-jarige jongeman uit Veendam aangehouden. De jongen reisde zonder geldig plaatsbewijs en wenste de trein op verzoek van de conducteur niet te verlaten. Hierop werd de hulp van de politie ingeroepen. Toen de man bij het zien van de politie toch uitstapte begon hij de aanwezige agenten voor nazisuit te schelden. De man werd hierna aangehouden. Hij kreeg een proces-verbaal.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 12-02-2003 '
Lees ook