Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 11-06-2002
Persberichten dinsdagmiddag 11 juni 2002 - 15.15 uur Perspiket door Ron Reinds 06-54662201

Auto-inbraken

HOOGEVEEN Afgelopen nacht werden drie autos in respectievelijk de Bakkerneslaan, de Klijnsmastraat en de Tamboerlaan open gebroken. In alle gevallen stonden de autos bij de woningen van de eigenaren en ontdekten deze vanmorgen dat de autoradio-cd-speler gestolen was. Om de afgesloten autos te openen werd het portierslot vernield of het portierruitje ingeslagen. Schadebedrag niet bekend.

ASSEN Werd er afgelopen nacht ingebroken in een geparkeerde auto aan de Mainstraat. Door het inslaan van een portierruit kon men de afgesloten auto openen. Uit de auto werden een aantal cds en een autoradio-cd-speler weggenomen. Schadebedrag niet bekend.

Landbouw bedrijfsongeval

TYNAARLO Vanmorgen werd een 36-jarige man uit Smilde getroffen door een ijzeren schijf van een pootmachine. Doordat tijdens werkzaamheden op het land een steen in de machine was terechtgekomen raakte de schijf los en kwam met grote kracht tegen het scheenbeen van de man. Met een beenwond werd de man per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen waar deze gehecht kon worden.

Neparts actief

MEPPEL Afgelopen dagen zijn er meerdere meldingen bij de politie Meppel binnengekomen van vrouwen uit Meppel en omgeving die telefonisch benaderd zijn door een zich dr. de Bruin noemde man. De man deelt de vrouwen mee dat zij hun afspraak voor het maken van een uitstrijkje die dag vergeten zijn. Verder vertelt de man dat er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Omdat geen van de vrouwen zich de afspraak kan herinneren vertelt de man dat hij als vervanger werkt van een andere arts. Na onderzoek van de politie is gebleken dat in de omgeving van Meppel geen dr. de Bruin als arts/gynaecoloog werkzaam is. De politie adviseert dan ook niet in te gaan op de verhalen van deze neparts en de eventuele telefoontjes van deze man te melden bij de politie via nummer 0900-8844.

Auto te water

EMMEN Een 26-jarige uit Emmen afkomstige automobilst kwam vanmorgen op de N391 met zijn auto op de kop in een sloot naast de rijbaan terecht. Volgens getuigen is de man door een tegemoetkomende vrachtauto met de wielen in de berm gekomen waarna de man na een stuurcorrectie via de rijbaan in de naast de rijbaan gelegen sloot over de kop is geslagen. Zowel de man als een uit Nieuw Weerdinge afkomstige vrouwelijk passagier kwamen met de schrik en een nat pak vrij.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 12-06-2002 '
Lees ook