Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 17-02-2003
persberichten maandagmiddag
Bert Visser 0651 - 611629

Mijn excuses voor de vertraging bij de plaatsing van de middagberichten.

Gestolen auto op industrieterrein

RODEN - De politie van Roden heeft maandagmorgen op de Kanaalstraat een personenauto veiliggesteld die ruim een week geleden is gestolen in Groningen. Het gaat om een groene Ford Escort waarvan het contactslot was vernield. Na het sporenonderzoek door de technische recherche is de auto teruggegaan naar de eigenaar.

Veel schade bij autokraak

ZUIDLAREN - Een 23 jarige automobilist uit Stadskanaal zit met een forse schade na een inbraak in zijn auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerterrein aan De Brink Oostzijde in Zuidlaren. Alleen de schade aan de auto bedraagt al zon 800 euro . Daarbij komt nog de diefstal van een radio cd combinatie en een radardetector.

Wieldoppen weg

RODEN - Een 55 jarige inwoner van Roden heeft maandagmorgen bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van alle vier wieldoppen van zijn Volvo V70. De auto stond geparkeerd op de oprit van zijn woning. De doppen zijn in de nacht van zondag op maandag gestolen.

Straatmeubulair vernield

VEENHUIZEN - Tot nu toe onbekende daders hebben het afgelopen weekeinde een spoor van vernielingen getrokken in Veenhuizen. Langs de Hoofdweg zijn er zon 10 bermpaaltjes verdwenen; verkeersborden langs de Esweg en Norgerhaven zijn omgebogen; er is een portable toilet in het kanaal gegooid en van een bushokje zijn vijf ruiten ingegooid. Mensen die over infomatie beschikken over de vernielingen worden verzocht de politie te bellen.

Rijbewijs kwijt

LIEVEREN - Agenten van de wijkeenheid Noordenveld hebben maandagmorgen het rijbewijs ingevorderd van een 42 jarige automobilist uit Roden. De man werd op de Nijlandseweg in Lieveren betrapt toen hij bij een snelheid van 140 kilometer per uur nog en met de mobiele telefoon aan het oor nog uitliep op de politieauto. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 kiloemeter per uur. De man is uiteindelijk op de Esweg in Eelde aan de kant gezet.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 17-02-2003 '
Lees ook