Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 18-02-2003
persberichten dinsdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

Naar ziekenhuis na aanrijding

HOOGEVEEN - Een fietser (leeftijd onbekend) uit Hoogeveen is dinsdagmorgen voor onderzoek overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. De man is op de kruising Mr. Cramerweg / Galileilaan aangereden door een 58 jarige automobilist uit Hardenberg. Die zag door de laagstaande zon de fietser over het hoofd

Wielen diefstal

EMMEN - Onbekenden hebben maandagnacht bij een autobedrijf op de Nijbracht in Emmen van twee autos alle vier wielen gestolen. De banden waren gemonteerd op lichtmetalen velgen. De autos zijn achtergelaten op pallets. De eigenaar is voor zon 2900 euro gedupeerd.

Inbraak

RODEN - Terwijl de bewoners lagen te slapen zijn bij een inbraak in een woning aan de Volmachten in Roden onder meer een digitale camera en een mobiele telefoon gestolen. De deur zat niet op het nachtslot.

Computers gestolen

ASSEN - Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Assen zijn maandagnacht drie zogenoemde flatscreen monitoren en een personal computer gestolen. De politie vermoedt, dat de goederen vanaf buiten zijn weggenomen nadat met een hamer en beitel een paar ruiten waren ingeslagen.

Ravage in restaurant

HOOGEVEEN - Onbekenden hebben tussen zondagavond en dinsdagmorgen een ravage aangericht in een restaurant aan de Plesmanweg in Hoogeveen. Alle diepvriezers en koelingen stonden open. Glazen waren in het restaurant dtukgegooid en etenswaren lagen verspreid over de vloer. Het juiste schadebedrag moet nog worden vastgesteld.

Oplichting ?

EMMEN - Een inwoner uit Emmen heeft bij de politie gemeld dat hij geconfronteerd is met een volgens hem nieuwe manier van oplichting. De man had gereageerd op een personeelsadvertentie in een huis aan huisblad. Hij vond verdienste van 500 euro per week voor productie- en administratief werk wel aantrekkelijk en besloot het bij de advertentie vermelde telefoonnummer te bellen. Dat kon alleen maar met een mobiele telefoon. Tot zijn schrik merkte hij dat twee dagen later zijn beltegoed op was en dat hij om de haverklap SMS berichten kreeg toegezonden waarvoor hij moest betalen. Weer twee dagen later was het beltegoed weer op. De politie overlegt met justitie of er in dit geval sprake is van oplichting.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 18-02-2003 '
Lees ook