Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 18-03-2003
Persberichten dinsdagmiddag 18 maart 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

Piket en persvoorlichting tot donderdagmiddag

Bromfietser breekt been bij ongeval
HOOGHALEN Dinsdagochtend tegen 7.45 uur heeft een 18-jarige bromfietser uit Beilen zijn linkerbeen gebroken bij een ongeval. Hij reed over de Stationsstraat richting Assen. Vanuit een uitrit reed een 34-jarige automobiliste uit Hooghalen rechtsaf de Stationsstraat op. Daarbij kwam ze op de weghelft van de bromfietser en beide voertuigen botsten tegen elkaar. De bromfietser viel en brak zijn linkeronderbeen.

Inbraken in bedrijven
HOOGEVEEN Maandagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de Da Costastraat. Om binnen te komen is een raam geforceerd. De dader nam onder meer twee flatscreens en een laptop mee. Namens het bedrijf deed een 47-jarige man aangifte.
ZUIDLAREN Uit een kantoor aan de Brink Oostzijde is geld gestolen. De dader heeft een deur vernield om binnen te komen. Hoeveel geld is gestolen is onbekend.
ASSEN Maandagnacht is een computer gestolen uit een keet op een bouwterrein aan de Kloosterweg. Een 24-jarige man deed aangifte.

Getuigen gezocht
HOOGEVEEN Zaterdagnacht 9 maart omstreeks 4.00 uur, ruim een week geleden, zijn twee broers uit Hoogeveen ernstig mishandeld. Dit gebeurde in de Hoofdstraat nabij de cascade. Beide mannen hebben ernstige verwondingen in hun gezicht opgelopen. De mishandeling vond plaats door vier mannen, met het volgende signalement

Een man met een lange regenjas en een capuchon op het hoofd. Een lange jongen met een donkere jas en een muts op. Een jongen met een lichtblauwe trui met wit opschrift. Hij droeg een gouden ketting. Zijn lengte is tussen de 1.60 en 1.70. Een jongen van ongeveer 1.65. Leeftijd tussen de 16 en 20 jaar, met een licht getinte huidskleur. Hij had zwart haar, droeg zwarte bovenkleding en een spijkerbroek.

Wie informatie heeft over een van deze vier mannen of iets kan zeggen over de combinatie hiervan, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Hoogeveen, telefoon 0900 8844.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 18-03-2003 '
Lees ook