Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 19-07-2002
Persberichten vrijdagochtend 19 juli 2002 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

(Piket en persvoorlichting tot zaterdagavond 23.00 uur)

Auto-inbraken

ASSEN Donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Overcingellaan. De 50-jarige eigenaar mist zijn radio-cdspeler en zijn radardetector.

ANNEN Donderdagnacht is aan de Kromkampen een radio-cdspeler gestolen uit een geparkeerde auto. De 20-jarige eigenaar uit Annen deed aangifte. De dader kwam in de auto nadat een raamrubber kapot was gesneden.

Woninginbraak

KERKENVELD Donderdag is ingebroken in een woning aan de Ringdijk. Om binnen te komen is een raam aan de zijkant vernield. De 42-jarige bewoner kon nog niet aangeven of er iets is vermist.

Inbraak winkel

EMMEN Donderdagnacht tegen 4.30 is ingebroken in een supermarkt aan de Baander. Om binnen te komen is een ruit vernield. In de winkel zijn enkele vitrines opengebroken waarin de rokartikelen zaten, zodat het vermoeden bestaat dat een hoeveelheid van deze artikelen zijn gestolen.

Winkeldief opgepakt

EMMEN Donderdagmiddag tegen 16.00 is een 18-jarige jongedame uit Emmer-Compascuum betrapt bij de diefstal van kleding, in een winkel op het Mondriaanplein. De gestolen kleding had een waarde van ongeveer 60; de opgelegde boete bedroeg 190

Aanhoudingen na diefstal

EEN Donderdagnacht tegen 2.00 uur zijn twee 19-jarige mannen uit Leek betrapt bij de diefstal van een trilplaat uit de laadbak van een bedrijfsauto. Dat gebeurde op de parkeerplaats van een camping op Amerika. Personeel van de camping merkte de diefstal op, hield de twee aan, en droeg ze over aan de politie. De twee zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

Met traangas in gezicht gespoten

HOOGEVEEN Donderdagavond is een 21-jarige man uit Hoogeveen in een café in de Hoofdstraat door een onbekend gebleven man met traangas in zijn gezicht gespoten. Terwijl hij met een paar meisjes stond te praten, kwam de man op hem af en spoot in zijn gezicht. Personeel van het café greep direct in, maar de man wist te ontkomen. De aanleiding is niet bekend. Het busje, in dit geval traangas, werd in beslag genomen.

Boot uitgebrand

NIEUW-AMSTERDAM Donderdagmiddag is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een boot in het Dommerskanaal. De 41-jarige eigenaar uit Nieuw-Amsterdam moest toezien dat zijn boot zware schade opliep, ondanks bluswerk van de brandweer.

Caravan en containers in brand

BEILEN Donderdagavond moest de brandweer uitrukken naar de Klateringerweg, waar een caravan in brand stond, en een aantal containers. De zaak werd vervolgens geblust.

CDA-kamerlid Mastwijk wil duidelijkheid over besteding boetegeld

Klik op "Sneu Geld"

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 19-07-2002 '
Lees ook