Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 20-03-2003
Persberichten donderdagmiddag 20 maart 2003 Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Bert Visser vanaf 16.30 perspiket

Ongeval met letsel
ASSEN Donderdagmorgen tegen 9.15 uur is een 50-jarige man uit Eelde gewond geraakt bij een ongeval op de Gandhiweg. Hij keerde en werd daarbij van achter aangereden door een 20-jarige automobiliste uit Assen. De man is met verwondingen aan zijn hoofd overgebracht naar het WZA. De brandweer knipte het dak van zijn auto.

Hardnekkige alcomobilist
NORG Donderdagmiddag tegen 12.00 uur zag de politie op het Duinenpad een 60-jarige man uit Norg rijden in zijn brommobiel. Omdat zijn rijgedrag aanleiding hiertoe gaf werd hij gecontroleerd. Daar bleek dat hij gedronken had. De ademtest kwam uit op 645. Een dag eerder was hij ook al van de weg gehaald. De brommobiel is in beslag genomen.

Inbraken in autos
BORGER Woensdagnacht zijn in Borger vier autos opengebroken. Uit alle autos verdween een radio-cdspeler.D autos stonden op de Kleine Brinkstraat, De Deel, De Baander en Het Gebint.

Inbraak bedrijf
RODEN Woensdagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de 1^e Energieweg. Daarbij zijn twee beeldschermen van een computer gestolen, en een hoeveelheid gereedschap.

Schennispleger opgepakt
PEIZE De politie in Noordenveld heeft met de aanhouding van een 43-jarige man uit Baflo een vijftal aangiftes van openbare schennis opgelost. De man heeft de feiten bekend. De man was begin dit jaar actief in de omgeving van de Peizerweerding in Peize. Daarbij kwam steeds hetzelfde type auto naar voren. Eind februari werd een van zijn slachtoffers opnieuw met hem geconfronteerd. Ze nam het kenteken op en gaf dit door, waarop de man kon worden aangehouden. De man is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Zijn slachtoffers variëren in leeftijd van 14 tot 55 jaar.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 20-03-2003 '
Lees ook