Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 21-02-2003
Persberichten vrijdagmiddag 21 februari 2003 Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

Collega Roel Hallink heeft perspiket

Nat pak

BEILEN - " Hij heeft het weer mooi voor elkaar " Dat zei de moeder van een 19 jarige automobilist uit Dwingeloo. De jongen liep vrijdagmorgen een nat pak op toen hij op de Musels in Beilen met zijn moeders auto van de weg raakte en in de sloot belandde. Volgens de man was hij door de gladheid met zijn auto in de linker berm gekomen. Bij zijn poging weer op de weg te komen zou hij in een slip zijn geraakt en uiteindelijk met de achterkant van de auto in de sloot gegleden zijn.

Kop / staart voor zebrapad

ASSEN - Een 36 jarige automobiliste uit Roden kreeg de schrik van haar leven toen ze vrijdagmorgen bij het zebrapad op de kruising Heerestraat / Raadhuisstraat van achteren werd aangereden door een 20 jarige automobilist uit Norg. De vrouw was gestopt om een voetganger te laten oversteken. De man uit Norg zag haar te laat en reed kennelijk te snel op een botsing te voorkomen.

Aangehouden na negeren afzetting

Agenten die waren belast met een van de wegafzettingen bij de grote brand aan de Europaweg in Assen hebben vrijdagmorgen een 45 jarige automobilist aangehouden en voorgeleid aan de hulpofficier van justitie. De man trok zich niets aan van de de afzetting op de rotonde van de Europaweg Noord / Mahatma Ghandiweg. De man reed door de afzetting en reageerde ook niet op stoptekens van de agenten. Toen de man zag dat er voor hem geen ontkomen aan was gaf hij zich gewonnen en stopte hij. De man bekende dat hij een stopteken van de politie opzettelijk had genegeerd. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Politie zoekt getuigen fietsendiefstal

MEPPEL - De politie van Meppel komt graag in contact met mensen die informatie hebben over een fietsendiefstal aan de Brouwersstraat in Meppel bij de plaatselijke Aldi. Een 59 jarige vrouw uit Meppel is daar woensdagmiddag tussen vier en vijf uur haar blauwe Sparta damesfiets kwijtgeraakt. Er heeft zich bij haar een getuige gemeld die zou hebben gezien dat de fiets door een man in een busje zou zijn geladen. Mensen die meer weten worden verzocht de politie van Meppel te bellen.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 21-02-2003 '
Lees ook