Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 21-03-2003
persberichten vrijdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

Laatste schooldag veroorzaakt opschudding

ASSEN - Vier scholieren hebben vrijdagmorgen op het winkelcentrum Nobellaan in Assen nogal wat opschudding veroorzaakt toen ze uitgedost met zwarte bivakmutsen en in het bezit van (nep) vuurwapens gesignaleerd werden in een supermarkt.

Een Asser politieman die toevallig aan het winkelen was heeft de groep met hulp van winkelpersoneel aangehouden en gefouilleerd. De vier jongens van 15 tot 17 jaar bleken zich ter gelegenheid van hun laatste schooldag te hebben verkleed. De schoolleiding betreurde wat er was gebeurd en begreep dat ze de jongens nooit zo naar het winkelcentrum hadden mogen laten gaan. De politie neemt contact op met de ouders van de leerlingen

Snorfietser gewond

HOOGEVEEN - Een 73 jarige snorfietser uit Hoogeveen is vrijdagmorgen met een hoofdwond overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis nadat hij op de kruising De Raadstraat / Adriaan Baasstraat in Hoogeveen was aangereden door een auto, bestuurd door een 26 jarige man uit Hoogeveen. De bejaarde man zou geen voorrang hebben verleend aan de auto.

Nekklachten na aanrijding

MEPPEL - Een 24 jarige automobilist uit Meppel is vrijdagmorgen met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. Hij is op de kruising Werkhorst / Reestlaan aangereden door de 59 bestuurder van een bestelauto uit Uffelte. Die zou de personenauto van de man uit Meppel niet hebben zien aankomen. De verwondingen van de Meppelaar bleken mee te vallen.

Gestolen spullen boven water

EMMEN - De politie van Emmen heeft in een woning aan de Vleerackers een 23 jarige man aangetroffen die illegaal in ons land verbleef. Bij zijn spullen trof de politie goederen aan waarvan werd vastgesteld dat ze van diefstal afkomstig waren. Het ging om sieraden die waren gestolen bij een inbraak op 14 februari in een woning aan de Holtlaan in Emmen. De illegaal is aangehouden en ingesloten.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 21-03-2003 '
Lees ook