Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 21-06-2002
persberichten vrijdagmiddag 21 juni 2002 Bert Visser, 0651 - 611629

Vanaf 17.00 uur neemt Ernest Zinsmeijer de piket weer over.

Motorrijder gewond bij aanrijding

UFFELTE - Een 36 jarige motorrijder uit Westerbork is vrijdagmorgen met arm en hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De man botste op de Rijksweg bij Uffelte met zijn motor achter op een stilstaande personenauto, bestuurd door een 59 jarige man uit Havelte. Die stond stil om afslaand verkeer voor te laten. De motorrijder verklaarde dat hij te laat had gezien dat het verkeer voor hem stilstond.

Bedrijfsinbraken

LINDE - Bij een inbraak in een bouwbedrijf aan de Vuile Riete in Linde zijn donderdagnacht een fax, een kopieerapparaat en een fiets gestolen. De inbraak werd vrijdagmorgen ontdekt door werknemers van het bedrijf. Men is het pand binnengekomen na verwijdering van een aantal glaslatten.

HOOGEVEEN - Onbekenden hebben donderdagnacht een auto van een klant gestolen bij een garagebedrijf aan de Plesmanstraat in Hoogeveen. Om binnen te komen is een toegangsdeur opengebroken.

Winkeldiefstal

MEPPEL - Een werknemer van een gereedschappenzaak aan de Woldstraat in Meppel merkte vrijdagmiddag dat er bij de winkelvoorraad plotseling twee accus en een momentsleutel ontbraken. De totale waarde ligt op zon 600 Euro. Men heeft er geen idee van hoe de goederen weggenomen zijn.

Vernieling

HOOGEVEEN - Een school aan de Schweitzerstraat in Hoogeveen zit met een schadepost van meer dan 500 Euro. Vrijdagmorgen ontdekte het personeel van de school dat van het lokaal van groep zes twee ramen waren ingegooid.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 21-06-2002 '
Lees ook