Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 22-05-2002 16.30 uur Berichten van woensdagmiddag
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Auto gestolen
EMMEN - Een bewoonster van de Laan van de Eekharst in Emmen mist sinds maandagavond haar witte Volvo 340. De auto stond geparkeerd voor de woning. Omdat de auto ook recent was opengebroken stond deze niet op slot.

Oplegger gestolen
BORGER - Vanaf een terrein aan de Koesteeg in Borger is tussen vorige week donderdag en vandaag (woensdag) een oplegger met een waarde van 35.000 euro gestolen. De diefstal werd woensdagmorgen ontdekt. Het gaat om een dichte oplegger, kleur wit met blauwe opschrift op de zijkant. Er moet een truck gebruikt zijn om de oplegger mee te nemen.

Portefeuille uit auto gestolen
EMMEN - Uit een auto die geparkeerd stond achter een woning aan de Beentepol in Emmen zijn in de nacht van dinsdag op donderdag een portefeuille en wat Cd`s gestolen. Het is niet duidelijk hoe men in de auto is gekomen. Volgens de eigenaar was deze afgesloten.

Snelle dief
HOOGEVEEN - Terwijl de bestuurder even vijf minuten binnen was bij een bedrijf aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen, werd uit zijn auto een draagbare computer (lap top) gestolen. Dit gebeurde woensdagmorgen rond 11.30 uur. De man had zijn auto niet afgesloten. Toen hij terugliep naar de auto zag hij nog net een onbekend gebleven jongen wegfietsen.

Velgen weg
EMMEN - In de nacht van dinsdag op woensdag zijn van een bestelbus die geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Phileas Foggstraat in Emmen vier siervelgen gestolen.

Rookwaar weg
ZUIDLAREN - Woensdagmorgen in alle vroegte is ingebroken in een supermarkt aan de Stationsweg in Zuidlaren. Een omwonende hoorde tegen 05.30 glasgerinkel en waarschuwde de politie. Van de winkel was een ruit vernield. Door het ontstane gat kon men binnenkomen. Uit de winkel zijn rookwaren gestolen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 22-05-2002 '
Lees ook