Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 24-06-2002
persberichten maandagmiddag 24 juni 2002 Bert Visser 0651 - 611629

Dodelijk verkeersongeval N33 Rolde

De toestand van de 25 jarige man uit Steenwijk die maandagmorgen met zeer ernstig letsel naar het ziekenhuis is vervoerd wordt omschreven als kritiek.
Bij het derde dodelijke slachtoffer gaat het om een 38 jarige inwoner van Steenwijk. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding en de toedracht van het verkeersongeval dat maandagmorgen even na zeven uur op de N33 tussen Assen en Rolde aan drie mensen het leven heeft gekost.

Inhalen loopt fout af op Mondenweg

VALTHERMOND - De 68 jarige automobilist uit Valthermond en een vrouwelijke inzittende, waarvan de leeftijd niet bekend is, zijn maandagmorgen door de brandweer uit het wrak van hun auto gehaald en met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Hun auto raakte bij Valthermond van de weg toen ze op de Drentse Mondenweg een personenauto inhaalden, bestuurd door een 24 jarige man uit Nieuw Buinen op het moment dat die van plan was een rijdende winkel in te halen. Het gevolg was dat de man uit Valthermond met zijn auto naast de weg kwam en in een greppel belandde. Zijn auto werd geheel vernield.

Bromfietsen gestolen

ASSEN - Twee inwoners uit Hooghalen zijn zondag de dupe geworden van de dieftsal van hun bromfiets. Beiden hadden hun Puch Maxis met een kettingslot aan elkaar gekoppeld en geparkeerd op het Veemarktterrein. Toen ze naar huis wilden bleken beide brommers te zijn verdwenen. Het doorgeknipte kettingslot lag op de grond als stille getuige.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 24-06-2002 '
Lees ook