Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 26-06-2002
Persberichten woensdagmiddag 26 juni 2002 Bert Visser 06 51 611629

Bedrijfsinbraken

HOOGEVEEN - Twee bedrijven die gevestig zijn hetzelfde pand aan de Pesserdijk in Hoogeveen hebben dinsdagnacht bezoek gehad van inbrekers. Men is het pand binnengekomen na vernieling van een paar ruiten. Bij de inbraak is een radio en wat geld gestolen. Een reeds klaargezette computer en een voorraad koffie werd achtergelaten.

Horecainbraak

KERKENVELD - Bij een inbraak in een horecabedrijf aan de Jan Haarstraat in Kerkenveld zijn dinsdagnacht onder meer een stereotoren, CDs en een draagbare KTV gestolen. Bij het doorzoeken van het pand zijn ook de autosleutels van de eigenaar meegenomen. Die moest woensdagmorgen tot zijn verdriet constateren dat zijn pas twee maanden oude Citroen verdwenen was.

De eigenaar en zijn vrouw, die boven de keuken sliepen hebben niets van de inbraak gemerkt. Om binnen te komen is een bovenlicht vernield.

Zakkenrollerij

ASSEN - Ook woensdagmorgen zijn weer twee vrouwen in het centrum van Assen de dupe geworden van zakkenrollers / tasjesrovers. Een 75 jarige vrouw uit Assen raakte op de markt haar portemonnee met 80 Euro kwijt en van een 46 jarige vrouw uit Bovensmilde is in het restaurant van een warenhuis aan het Koopmansplein de portemonnee uit haar tas gestolen. De tas stond naast haar op een stoel.

Het publiek in de Asser binnenstad wordt met enige regelmaat gewaarschuwd voor de aanwezigheid van zakkenrollers.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 26-06-2002 '
Lees ook