Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 28-06-2002
Persberichten van vrijdagmiddag 28 juni 2002

Bert Peters 06 53 23 80 59

Onder invloed

Assen Gisteravond reed een 61-jarige bestuurder (woonplaats niet bekend) met zijn auto over de Beilerstraat. Zijn slingerend rijgedrag viel agenten op waarna hij gecontroleerd werd. Een blaastest leverde een alcoholpromillage op van 1,3. In verband met recidive werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een dagvaarding mee.

Heuptas gestolen

Assen Afgelopen nacht werd de heuptas gestolen van een vrouw uit Tegelen. Zij liep op de Brinkstraat toen de tas werd weggenomen zonder dat zij het merkte. Zij mist o.a. haar GSM, zonnebril en ruim 300 euro.

Ramen ingegooid

Assen Werden vannacht 14 ramen ingegooid van het gebouw van het Kadaster aan het Abel Tasmanplein. De schade is minimaal 1500 euro.

Boot in brand

Coevorden Vanmorgen installeerde een 43-jarige man uit Coevorden een accu in zijn boot die lag in het water aan de Bellweg. Hij liet de motor 10 minuten draaien en ging vervolgens weg. Later werd hij gebeld dat zijn boot in brand stond. De boot heeft een waarde van 15.000 euro. Niet bekend of de hele boot is uitgebrand. De kajuit werd in ieder geval vernield.

Vermist meisje neemt contact op

Emmen Vanmiddag werd de moeder van het verdwenen meisje Selbi Gursel door haar dochter gebeld. Ze wilde niet vertellen waar ze zat maar zei wel dat ze komend weekeinde thuis zou komen. Ook kwam een telefoontje binnen naar aanleiding van het opsporingsbericht in de media. Tijdens dat telefoongesprek werd gezegd waar het meisje zou zijn maar controle van de politie wees uit dat ze niet op dat bewuste adres zat.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 28-06-2002 '
Lees ook