Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 29-05-2002
Persberichten van woensdag

Martin panman 0651611628

Auto in twater

COEVORDEN Vanmorgen omstreeks 10.15 uur belandde een personenauto in de Lutterhoofdwijk. De 40 jarige bestuurster uit Dalerpeel verleende op de kruising Dreef/Krimweg geen voorrang aan een militaire vrachtauto. Door hard te remmen en uit te wijken kon de bestuurster van deze vrachtauto voorkomen dat de andere auto onder haar vrachtwagen terecht kwam. Door de aanrijding verloor de vrouw uit Dalerpeel de macht over het stuur en reed met haar auto het kanaal in. Ze kon op tijd de auto verlaten en hield er alleen een nat pak aan over. De bestuurster van de vrachtauto, een 24 inwoonster uit Nijmegen is ook nog in het water gesprongen om te kijken of er niet meer mensen in de auto zaten en om nog wat spullen uit de auto te halen.

Race auto

TYNAARLO Naar aanleiding van klachten omtrent een rond scheurende auto op de Zwarteweg stelde de politie gisteravond een onderzoek in/ Aan de sporen kon de politie zien dat er flink was gescheurd met een auto. Bij een woning aan de Zwarteweg trof de politie onder een dekkleed een oude auto aan die als raceauto was omgebouwd. De jongelui die in de buurt van de auto stonden zijn gewaarschuwd voor de consequenties

Dure scharenslijp

RUINEN Een bejaarde vrouw die woont aan de Zwederaweg kreeg vanmorgen twee lieden aan de deur die vroegen of er nog wat te slijpen viel. Omdat er nogal stevig op aangedrongen werd, gaf de bejaarde dame uiteindelijk haar oude hand grasmachine aan de mannen mee. De mannen vroegen er een prijs van maar liefst 90,- voor. Achteraf vond ze dit veel te veel en belde de politie. Juist toen de mannen terug wilden naar de vrouw zag de politie ze lopen met de grasmachine. Toen de politiemensen ze aanspraken kozen ze eieren voor hun geld. Ze lieten de grasmachine achter en gingen er vandoor. Het zelfde duo is onlangs ook in Valthe gesignaleerd.

Oudere man tegen vlakte

MEPPEL Vanmiddag liep een 80 jarige man met zijn echtgenote uit Odoorn over de Prinsenstraat toen er een 20 jarige jongeman uit Meppel op zijn scooter langs reed. Deze Meppelaar kwam hard in de richting van de oudere man aanrijden. De man uit Odoorn wilde aangeven dat de jongen te hard reed. Hij stak doorvoor zijn arm uit. Hierop stapte de Meppelaar scheldend van zijn scooter af en duwt de oudere man omver. De man is per ambulance overgebracht naar Ziekenhuis Meppel, waar bleek dat hij een scheurtje in zijn schouder heeft.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 29-05-2002 '
Lees ook