Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 29-07-2002
Berichten van zondag op maandag
Martin Panman 06-51611628

Kopstaart aanrijding tijdens inhalen

ANLOO Op de N34 ter hoogte van Anloo gebeurde zondagavond een kopstaart aanrijding. Ee 36 jarige automobiliste uit Emmen wilde een voor haar rijdende auto inhalen. Terwijl ze met het inhalen bezig was, werd haar auto van achteren aangereden door een personenauto, bestuurd door een 22 jarige inwoner uit Nordhorn (Dld). Beide auto werden zwaar beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Reebok voor de auto

KLIJNDIJK Een 63 jarige automobilist uit Winschoten kreeg zondagavond een reebok voor de auto. Hij reed over de hoofdweg in de richting van Klijndijk. De bok overleefde de aanrijding niet. De auto liep schade op.

Bestuurder gaat er na aanrijding vandoor

ROGAT. Zondagavond reed een bestuurder van een Opel Omega tegen de achterkant van een vrachtauto die op de Industrieweg geparkeerd stond. Volgens getuigen stapte de bestuurder na de aanrijding uit en waggelde naar een witte Mercedes personenauto. De bestuurder hiervan reed met zijn passagier weg zonder op de politie te wachten.

De Opel zat vast onder de vrachtwagen. De bestuurder moet wel gewond zijn want er zat een deuk in de voorruit en in de auto lag bloed. Volgens getuigen was de man ongeveer 35 jaar oud en stonk hij naar drank. De auto is inbeslaggenomen en de politie stelt een verder onderzoek in.

Parkeerverbod massaal genegeerd

DWINGELOO Op de Vorrelvenen heeft de politie 165 automobilisten bekeurd. De politie kreeg een melding van parkeeroverlast bij het Blauwe Meer. Terplaatse zag de politiesurveillance dat er aan beide zijden van de weg in de berm geparkeerd werd. Hierdoor was de weg dermate smal geworden dat hulpverleners, zoals brandweer en ziekenautos er niet meer langs konden. De parkeerverboden werden massaal genegeerd.

Ook deze week zal de politie toezicht blijven houden op de verkeerssituatie bij het Blauwe Meer.

Inbraak woning

HOOGEVEEN Zaterdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Ericalaan in Hoogeveen. Er zijn o.a. sierraden en geld gestolen. De inbreker is de woning vermoedelijk binnen gekomen door de zogenaamde flipper methode. De 41 jarige bewoner deed aangifte.

Aanhangwagen gestolen en weer terug

DWINGELOO Dit weekeinde is de aanhangwagen van een bedrijf aan de Koekoeksweg gestolen. Het betreft een bijzonder lange aanhangwagen van 7 meter. De aanhangwagen werd zondagmorgen door de politie van Haren aangetroffen in Haren op de Waterhuizerweg. De aanhanger is meegenomen naar het politiebureau, alwaar de eigenaar hem kan ophalen.

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 29-07-2002 '
Lees ook