Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 31-07-2002
Berichten van woensdag
Martin Panman 0651611628

Fietsers komen in aanraking met caravan

WESTERBORK Woensdagmorgen gebeurde er een aanrijding op de Hoofdstraat in Westerbork. Een 58 jarige bestuurster uit Westerbork reed met een auto en daarachter gekoppeld een caravan in de richting van Orvelte. Zij haalde twee naast elkaar rijdende racefietsers in. Omdat er een tegenligger aankwam ging ze naar rechts en raakte daarbij een van de fietsers. Deze raakte op zijn beurt de naast hem rijdende fietser. Beiden vielen en werden gewond overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. De fietsers waren respectievelijk 63 en 59 jaar kwamen uit Westerbork.

Inhalen terwijl het niet kan

LANGELO Op de Hoofdweg in Langelo reed een aantal autos achterelkaar. Uit de rij autos ging plotseling een bestuurder inhalen, terwijl er uit de tegengestelde richting een motor kwam. De motorbestuurder moest uitwijken en kon nog net op het wegdek blijven. De motorrijder keerde en hield de automobilist aan. Omdat de motorrijder een politieman was, kreeg de 71 jarige bestuurder uit Leek een proces-verbaal. Zijn commentaar was. :Je kon er toch nog wel langs!

Uit het zwembad gezet

DE WIJK - Een politieman in burger (zwembroek) zag in het zwembad De Slenken dat een jongeman onder lopen een zonnebril op pakte en vervolgens doorliep naar de plaats waar zijn vriendin lag. Omdat de politieman dit verdacht vond, sprak hij de man er op aan. Toen bleek dat hij de zonnebril had gestolen. De zonnebril kon terug gegeven worden aan de eigenaar en de 17 jarige jongeman uit Roden werd in overleg met de badmeester uit het zwembad verwijderd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Drenthe 31-07-2002 '
Lees ook