Korps: Friesland, plaats: Friesland 12-06-2002
Politieberichten van 12/6 07.00 tot 13.00 uur

Sneek: diefstal aanhangwagen
In de nacht van maandag op dinsdag is in de Johan Willem Frisostraat een aanhangwagen gestolen. Het gaat om een stalen aanhanger met groene schotten, merk Saris 210. De aanhangwagen was geladen met stratenmakersbenodigdheden. Een 30-jarige man uit Sneek deed aangifte

Sneek: aanrijding met letsel
Woensdagochtend omstreeks 07.55 uur vond op de Oppenhuizerweg een eenzijdig ongeval plaats. Een 34-jarige man uit Sneek reed met een bestelauto over de Oppenhuizerweg reed tegen een reclamebord in de berm. Hij had vermoedelijk een black-out. De bestuurder wist niet meer wat er gebeurd was en klaagde over pijn in zijn nek. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Gorredijk: inbraak woning
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Ra Anana. Aan de achterzijde werd een slot geforceerd. De benedenverdieping werd doorzocht. Enkele gouden sieraden werden meegenomen. De 49-jarige bewoner deed aangifte.

Harlingen: diefstal stroomkabel
In de nacht van dinsdag is vanaf een bouwterrein aan de Vierkantsdijk 123 meter stroomkabel gestolen. Een 53-jarige man uit Noordwolde deed namens het bedrijf ui Gorredijk aangifte.

Leeuwarden: beroving
Dinsdagavond omstreeks 23.15 uur is een 54-jarige vrouw uit Leeuwarden in de centrale hal van de Walburgflat aan de Nieuwekade overvallen. De vrouw kreeg en duw in haar rug en werd vervolgens naar de trap van de kelder geduwd. Haar halsketting werd losgetrokken en de dader probeerde haar horloge af te doen. Ook vroeg hij om geld. Toen het geluid van een deur hoorbaar was schrok de overvaller kennelijk. Hij liet los en rende weg. Het slachtoffer deed aangifte.

Bureau Communicatie: 058 880 8272

Deel: ' Persberichten regiopolitie Friesland 12-06-2002 '
Lees ook