Korps: Friesland, plaats: Friesland 13-05-2002
Politieberichten van 13/5 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Leeuwarden: inbraak woning
Maandag omstreeks 04.40 uur werd ingebroken in een woning aan de Konvooistraat. Toen de 22-jarige bewoner thuis kwam, trof hij in zijn woning een onbekende man aan. De onbekende man maakte zich bij het zien van de bewoner uit de voeten. Het enige wat van de man bekend is, is dat hij ongeveer 30 jaar oud betrof en dat hij een donkere jas met grijze muts droeg. De inbreker was binnengekomen door een raam, dat op een kier stond, open te breken. Uit de woning werden een bankpasje, een verzekeringskaart en een identiteitsbewijs weggenomen. De bewoner heeft aangifte gedaan.

Joure: onder invloed
Maandag omstreeks 08.00 uur werd op vluchtstrook van de Rijksweg A7 een personenauto aangetroffen, waarin een man lag te slapen. Deze man, een 45-jarige inwoner van Lemmer, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 510 ug/l. Hij kreeg een rijverbod voor 5 uren.

Boijl: inbraak autos
Afgelopen nacht werd ingebroken in een tweetal personenautos die geparkeerd stonden op de Brink en de Kerkweg. In alle twee gevallen was men de auto binnengekomen door verbreking. Uit de autos werd geluidsapparatuur weggenomen. De eigenaars hebben aangifte gedaan.

Leeuwarden: inbraak woning
Van zondag op maandag werd ingebroken in een woning aan de Emmakade. Terwijl de 80-jarige bewoner boven lag te slapen, werd een raam van de woonkamer geforceerd. De woning werd doorzocht. Een videorecorder, een cd-speler, een fototoestel, postzegelalbums en geld werden weggenomen. De bewoner heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie; 058 - 880 8272

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Friesland 13-05-2002 '
Lees ook