Korps: Friesland, plaats: Friesland 14-06-2002
Politieberichten van 14/6 (07.00 tot 13.00 uur)

Dokkum: inbraak in auto
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een personenauto op de Beukenlaan. Een portier werd met fors geweld opengebroken. De autoradio werd gestolen. De 27-jarige eigenaar uit Dokkum deed aangifte.

Grou: inbraak in autos
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in twee autos, op de Gruttostraat en op de Noordwal. In beide gevallen werden de sloten geforceerd. De radio-cd-spelers werden ontvreemd. De eigenaars, beide uit Grou, deden aangifte.

Rinsumageest: inbraak in auto
Afgelopen nacht is ingebroken in een auto aan de Baron van Sytzamaweg. Het slot werd geforceerd. De radio-cd-speler werd meegenomen. De 39-jarige eigenaar deed aangifte.

Drachten: inbraak in auto
Donderdag overdag is ingebroken door een ruit in te slaan in een auto aan de Sparrehoek. De eigenaresse, een 54-jarige vrouw uit Heerenveen, deed aangifte. Ze mist twee jassen.

Leeuwarden: inbraak in auto
Afgelopen nacht is ingebroken in een auto op de Heringastraat. Het portier werd opengebroken. De radio-cd-speler werd ontvreemd. De 23-jarige eigenaresse uit Leeuwarden deed aangifte.

Leeuwarden: inbraak in auto
Afgelopen nacht is ingebroken in een auto op het Stationsplein. Een ruit was ingegooid en uit de auto is een portemonnee gestolen. De 22-jarige eigenaar uit Leeuwarden deed aangifte.

Bureau Communicatie: 058 880 8272

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Friesland 14-06-2002 '
Lees ook