Korps: Friesland, plaats: Fryslân 23-07-2002
Politieberichten van 23/7 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Franeker: dodelijke steekpartij
Vandaag zal één verdachte van de dodelijke steekpartij worden voorgeleid. De andere verdachte wordt vandaag in vrijheid gesteld. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat hij niet betrokken is bij de steekpartij, die buiten de horecagelegenheid plaatsvond. De recherche is nog steeds bezig met het onderzoek en het horen van getuigen. Zie ook de eerdere politieberichten, die hierover verschenen.

Sneek: inbraak auto
Afgelopen nacht werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Kerkhoflaan. De rechter voorportierruit werd vernield. Uit de auto werden een radio/cd-speler en 2 cds weggenomen. De eigenaar, een 21-jarige inwoner van Sneek, deed aangifte.

Leeuwarden: inbraak woning
Tijdens de vakantie van de bewoonster werd ingebroken in een woning aan de Atsmastate. Men kwam binnen door vernieling van een raam. Uit de woning werden weggenomen, een tv, een computer, een videocamera en een discman. De 42-jarige bewoonster heeft aangifte gedaan.

Nijega: snelheid
Dinsdag omstreeks 08.55 uur werd op de Rijksweg N31 een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 29-jarige inwoner van Oosterwolde, reed met een snelheid van 159 kilometer per uur, terwijl aldaar 100 was toegestaan. De bestuurder kreeg een bekeuring en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Bureau Communicatie; 058 - 880 8272

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Friesland 23-07-2002 '
Lees ook