Korps: Groningen, plaats: Diverse 21-02-2003
Persberichten Regiopolitie Groningen
Vrijdag 21 februari 2003

Dagelijkse berichten

Groningen: man uit winkelcentrum gezet
De politie heeft een 45-jarige man uit Groningen donderdagavond aangehouden voor huisvredebreuk omdat hij het winkelcentrum aan de Zonnelaan niet wilde verlaten. De man die voor overlast zorgde in het centrum werd door de beheerder aangesproken op zijn gedrag en gesommeerd om weg te gaan. De man kwam elke keer weer terug zodat de politie werd ingeschakeld. Met een proces-verbaal en een ontzegging werd de man op vrije voeten gesteld.

Groningen: vervelende beschonken man bij politiebureau Agenten troffen donderdagnacht een 36-jarige man aan die zwaar beschonken aanbelde bij het politiebureau aan de Diamantlaan. De man kon niet duidelijk maken wat hij wilde maar begon wel tegen de toegangsdeur te trappen. Met gepast geweld werd de man overmeesterd en ter ontnuchtering ingesloten. Hij krijgt een bon voor openbare dronkenschap.

Groningen: verkeerscontroles
Op de Beneluxweg werd donderdagavond een radarsnelheidscontrole gehouden. Van de 1598 passerende voertuigen reden er 124 sneller dan 70 km per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km per uur. In de Herestraat werd een controle gehouden op fietsen in het voetgangersgebied. Een 28-jarige maaltijdbezorger op een brommer onttrok zich aan de controle. Op het moment dat hij werd aangesproken uitte hij bedreigende taal. Hij werd aangehouden en kreeg een bon voor rijden in het voetgangersgebied en een voor het niet voldoen aan een vordering. Een 34-jarige automobilist uit Norg werd donderdagnacht gecontroleerd op de SOJ Palmelaan. Hij bleek te rijden terwijl hij een rij-ontzegging heeft. De man kreeg een proces-verbaal.

BERICHTEN REGIO KOMEN ZO DADELIJK

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (lokaal tarief)

Deel: ' Persberichten Regiopolitie Groningen 21-02-2003 '
Lees ook