Korps: Groningen, plaats: Diverse 28-06-2002
Persberichten Regiopolitie Groningen (vrijdagmiddag) Vrijdagmiddag 28 juni 2002

Winschoten: snelle automobilist te veel gedronken Donderdagnacht heeft de politie een 52-jarige automobilist uit Bellingwedde staande gehouden op de Blijhamsterstraat in Winschoten. De agenten zagen de automobilist met hoge snelheid door het centrum van Winschoten rijden. Bij de staandehouding rook de automobilist naar alcohol en ging mee naar het bureau voor een blaastest. De man bleek een promillage van 1,1 in zijn bloed te hebben. Hij kreeg een rijverbod en een dagvaarding.

Veendam: vrouw krijgt epilepsie aanval op de fiets Een 40-jarige vrouw uit Veendam heeft vrijdagmiddag een epilepsieaanval gekregen toen zij op haar fiets over de Middenweg in Veendam fietste. Tijdens de aanval is zij de Somerlustweg ingereden. Vervolgens belandde zij in het water nabij de Scholthuizerbrug. Een 26-jarige man uit Muntendam en een nog onbekende redder uit Groningen sprongen onmiddellijk het water in en haalde het slachtoffer uit het water. De vrouw is overgebracht naar een ziekenhuis.

Groningen: bromfietscontroles
In het hele gebied van de stad Groningen zijn de laatste dagen bromfietscontroles uitgevoerd Dit leverde tientallen bekeuringen op. Zo werden onder meer 13 bromfietsers bekeurd voor het rijden met te veel vermogen. Verder werden bekeuringen uitgeschreven voor geen helm (7), geen certificaat (6) en andere kleinere overtredingen.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900-8844 (lokaal tarief)

Deel: ' Persberichten Regiopolitie Groningen 28-06-2002 '
Lees ook