Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 12 juli 2002

Inbraak bij bedrijf in Duiven
In de vroege avond van woensdag 10 juli werd er uit een bedrijf aan de Nieuwgraaf te Duiven een aantal goederen weggehaald. Waarschijnlijk heeft de dader zich ingesloten waarna hij met de goederen, waaronder 2 laptops het bedrijf uit kon lopen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gordelcontrole Duiven
Op donderdag 11 juli werd er tussen 11.00 en 12.30 uur een gordelcontrole gehouden op de Rijksweg te Duiven. Er werden ongeveer 55 bestuurders gecontroleerd. 19 van hen kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de gordel.

Ruit bus breekt in duizend stukjes
Op donderdag 11 juli omstreeks 19.15 uur sprong de ruit van een Connexxion bus. De bus reed op het Hoge Eind te Westervoort toen er een ruit aan de zijkant van de bus in duizenden stukjes brak. Een 14-jarige jongen uit Westervoort heeft, zo bleek later, steentjes tegen de ruit gegooid waardoor een gat in de ruit ontstond en deze vrijwel direct in stukken brak. De jongen heeft zich de vanochtend op het politiebureau gemeld. Hij verklaarde dat hij bij het weggooien van steentjes per ongeluk de passerende bus heeft geraakt.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl

Deel: ' Persberichten regiopolitie Rivierenland 12-07-2002 '
Lees ook