Persberichten politie Rivierenland

---

Dinsdag, 30 juli 2002

---

Aanrijding letsel Angeren.
Op de Lodderhoeksestraat raakte gisteren, rond 07,45 uur, een 37-jarige inwoner van Doornenburg gewond toen hij tegen een hond botste die plotseling de rijbaan opliep. De hond bleek te zijn ontsnapt vanuit een woning aan de Lodderhoeksestraat. De motorrijder werd met compliceerde botbreuken afgevoerd naar het ziekenhuis. De hond overleefde de aanrijding niet.

Man wil geen hulp
In de vroege middag van 29 juli kwam er een melding van onwel wording aan de Marsweg te Lathum. Ambulance en Politie kwamen ter plaatse. De man, een 19 jarige inwoner uit Oosterbeek bleek door de warmte bevangen te zijn. Toen de politie en ambulancepersoneel hem wilden helpen viel dit verkeerd. Hij was niet van enige hulp gediend en viel uit tegen de hulpverleners. De politie heeft hem toen verschillende malen gesommeerd weg te gaan en van de mooie dag te gaan genieten. De jongen bleef terugkomen en politie lastigvallen. Hierop is de jongen aangehouden en werd hem proces-verbaal aangezegd.

Bekeuring na belediging agent
In de middag van 29 juli werd een vrouw aangehouden in het politiebureau te Westervoort. Zij kwam haar beklag doen over een parkeerbon. Zij was het niet eens met het resultaat. Hierop begon zij de dienstdoende agent te beledigen. Toen dit zo persoonlijk werd is zijn aangehouden. Zij kreeg een geldboete van 125 euro.

Blijvende controle rond parkeren recreatieplassen De politie blijft controleren op het parkeerverbod om de recreatieplassen. Op maandag 29 juli zijn er weer diverse bonnen uitgeschreven voor onder andere bestuurders die het nodig vinden hun auto niet op het parkeerterrein te parkeren maar deze voor de slagbomen te parkeren. Dit in verband met de te maken kosten.

Auto-inbreker ontkomt
In de vroege ochtend van dinsdag 30 juli werd aan het Waemelslant te Westervoort een auto-inbreker op heterdaad betrapt. Men heeft de persoon nog aangeroepen en achtervolgd, echter de verdachte wist er tussen uit te gaan. De politie heeft de zaak in behandeling.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten regiopolitie Rivierenland 30-07-2002 '
Lees ook