UITNODIGING

2000 = Yours!

Op 13 januari 2000 bestaat Monsterboard.nl twee jaar. In de afgelopen twee jaar heeft Monsterboard.nl zich ontwikkeld tot de grootste carrièresite van Nederland. Om onze tweede verjaardag te vieren, nodigen we u graag uit voor een persbijeenkomst op donderdag 13 januari aanstaande. De persbijeenkomst start om 17.00 uur en vindt plaats in het Renaissance Hotel, Kattengat 1 in Amsterdam. We sluiten de bijeenkomst om 18.00 uur af.

2000 = Yours!
Tijdens de persbijeenkomst zullen Suzanne Ekel, managing director Monsterboard.nl en Andrew Wilkinson, managing director Monster.com Europe, Monster's trendsettende visie op de arbeidsmarkt toelichten. Deze visie illustreert het revolutionaire, nieuwe denken over werken en leven. Bovendien bent u getuige van een internationale primeur. Natuurlijk is er volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Monster Party
Tevens vindt donderdagavond de Monster Party plaats, een swingend feest in de Koepelkerk van het Renaissance Hotel. U bent natuurlijk van harte welkom op de spectaculaire viering van ons tweejarig bestaan. Bovendien hebben we daar voor u een Press Lounge ingericht, waar u tussen 20.00 uur en 22.00 uur terecht kunt met vragen of een informeel gesprek aan kunt gaan met Suzanne Ekel en Andrew Wilkinson. Bij het verlaten van de persbijeenkomst en/of de Press Lounge ontvangt u de uitgebreide persinformatie.

Antwoordformulier
Wij stellen het op prijs wanneer u ons vóór 11 januari aanstaande laat weten of we op uw komst mogen rekenen. U kunt hiertoe het als attachment bijgevoegde antwoordformulier invullen en terugmailen, of telefonisch contact opnemen met: Marieke de Ruijter of Jigal Schrijver (Winkelman & Van Hessen) op telefoonnummer: 070 416 16 16. Hierop ontvangt u een bevestiging van uw komst en een uitgebreide routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Suzanne Ekel
Monsterboard.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Persbijeenkomst 2-jarig bestaan Monsterboard.nl '
Lees ook