Ingezonden persbericht


Persbijeenkomst ELSA

Dinsdag 11 september 2001 - Ontvangst: 10.30 uur
Miranda Paviljoen - Amsteldijk 223 - Amsterdam

Nieuwe producten en strategie voor Wireless Home Networking

Beste Redactie,

Namens ELSA (leverancier van oplossingen voor internettoegang, netwerken en computer graphics ) nodigen wij u graag uit voor een persbijeenkomst op 11 september a.s. in het Miranda Paviljoen te Amsterdam, aanvang 11.00 uur.

Tijdens de persbijeenkomst informeert Peter Wieninger, Hoofd Research & Development van ELSA, u zowel over marktontwikkelingen als nieuwe producten voor o.a. de groeimarkt: Home Networking.

Een concreet voorbeeld daarvan is de Vianect WLAN AP, een 'wireless LAN' router om allerlei apparatuur binnenshuis draadloos toegang te verschaffen tot het Internet via ISDN, ADSL of breedbandkabel. De nieuwe Vianect familie bevat ook diverse Bluetooth gebaseerde producten. Eveneens nieuw is ELSA's LogBoard, een draadloos communiceerbare PDA die zowel voor Internet applicaties als entertainment te gebruiken is.

Door het toenemend Internet gebruik, frequenter thuiswerken plus teleleren hebben steeds meer huishoudens behoefte aan flexibel te gebruiken communicatievoorzieningen met de buitenwereld. Op basis van het onderzoek 'Digital Home 2003' voorspelt Datamonitor dat het aantal huisnetwerken groeit van 0,5% in 2000 tot 20% in 2005. Onder de noemer 'ELSA wants to network the home', levert het bedrijf complete oplossingen om overal in huis en tuin toegang te krijgen tot binnenkomende communicatie-voorzieningen.

De persbijeenkomst biedt u verder uiteraard alle gelegenheid om nader kennis te maken met ELSA en haar overige producten, te weten modems, netwerkadapters, grafische kaarten en monitoren.

Wij stellen wij het zeer op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit kenbaar maken door deze e-mail te retourneren of ons te bellen (030-6051415).

Met vriendelijke groet,
Presscom PR & Marketing b.v.
Theo Vrugt

Deel: ' Persbijeenkomst ELSA inzake Wireless Home Networking '
Lees ook