Geachte persrelatie,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging van de launch van Unisys' FBA Navigator.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons bureau. Ons telefoonnummer is 030 6565 070.

Met vriendelijke groet,

Jacob-Jan Esmeijer Lammers van Toorenburg PR

Bunnik, 23 februari 1999

Geachte persrelatie,

Commercieel gezien is het voor banken en verzekeraars de komende jaren noodzakelijk, maar zeker niet eenvoudig om de dienstverlening voor de individuele consument te combineren met een gigantisch grote backoffice.

Bij de ontwikkeling van de baanbrekende Multi Channel-oplossing FBA Navigator heeft Unisys haar jarenlange ervaring en technologische kennis ingezet op dit aandachtsgebied. FBA Navigator maakt de (veelal legacy) backoffice van grote systemen toegankelijk voor hedendaagse distributiekanalen als Internet en telefonie, en fungeert daardoor als schakel tussen front- en backoffice.

Inmiddels heeft ook de Nederlandse financiële wereld belangstelling voor deze bewezen en beproefde oplossing getoond. Daarom heeft Unisys besloten FBA Navigator ook op de zeer grote en lucratieve financiële en assurantiemarkt in Nederland aan te bieden.

Naar aanleiding van de introductie van FBA Navigator in Nederland nodig ik u namens Unisys met groot genoegen uit voor een persbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 maart 1999, om 10.00 uur op het kantoor van Unisys in Amsterdam Zuidoost. Naast de verantwoordelijke medewerkers van Unisys Nederland zal ook Ian Cotterill, Senior Business Consultant van Unisys Europa aanwezig zijn. Tevens kunt u kennisnemen van de bevindingen van Grupo Mello, één van de grotere banken in Porugal, waar Unisys enige tijd geleden FBA Navigator heeft geïmplementeerd. Aansluitend bent u van harte welkom om met ons het lunchbuffet te gebruiken.

Bijgaand vindt u een programma van de introductie en een antwoordfax. Wilt u deze antwoordfax ingevuld retourneren naar faxnummer 030 6565 473 als u interesse hebt de bijeenkomst bij te wonen of de persinformatie te ontvangen?

Hebt u vragen, aarzelt u dan niet contact op te nemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Lammers van Toorenburg PR: Francine Loos

Programma Persbijeenkomst FBA Navigator

10.00 uur Welkom en opening Gerben Otter, Manager Unisys Information Systems Nederland 10.15 uur FBA Navigator: technologie en achtergronden Ian Cotterill, Senior Business Consultant Integrated Retail Delivery, Centre of Excellence Unisys Europe 10.45 uur FBA Navigator: toepassingen en marktontwikkelingen Bert Waanders, Business Development Manager Unisys Nederland 11.30 uur FBA Navigator: bevindingen uit de praktijk Banco Mello Portugal 11.45 uur Demonstratie & lunchbuffet

A n t w o o r d f a x

Persbijeenkomst Unisys FBA Navigator donderdag 4 maart 1999

O

OIk kom naar de persbijeenkomst van Unisys op donderdag 4 maart om 10.00

uur inhet kantoor van Unisys, Hoogoorddreef 9 in Amsterdam Zuidoost.

Stuur mij een routebeschrijving.

OIk kom niet, maar ben wel geïnteresseerd in de persinformatie van de bijeenkomst.

Publicatie:


Telefoon:


Fax:


E-mail:

Dit formulier a.u.b. faxen naar Lammers van Toorenburg PR, faxnummer 030 6565

473. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer 030-6565 070, of per e-mail: francine@lvtpr.nl

Deel: ' Persbijeenkomst lancering Unisys' FBA Navigator '
Lees ook