Uitnodiging

Hoofddorp, 15 oktober 1999

Geachte persrelatie,

Graag nodig ik u uit voor een persbijeenkomst van NEC Benelux op dinsdag 26 oktober 1999 om 10.30 uur in het Cobra Museum voor de moderne kunst in Amstelveen.

Deze persbijeenkomst staat in het teken van de introductie van een nieuw type CRT-monitor op de Benelux-markt, de FE700. Met de introductie van deze monitor slaat NEC een nieuwe weg in. De monitor is kwalitatief van het vertrouwde, hoge NEC-niveau, terwijl de prijs ongekend scherp is gesteld. De technologie van deze monitor wijkt af van de gebruikelijke technieken die NEC toepast op haar monitoren. Deze nieuwe technologie wordt Flat Enterprise genoemd en maakt het mogelijk de beeldbuis extreem plat te maken. De technologie en de positionering van de FE700 maken deze monitor geschikt voor zeer diverse toepassingen. Na afloop van de persbijeenkomst stelt NEC u graag een testexemplaar ter beschikking, die u behouden kunt.

Vanwege onder meer de scherpe kleurweergave van de FE700 is de kleurrijke omgeving van het Cobra Museum in Amstelveen bij uitstek de juiste omgeving voor de presentatie van de nieuwe FE700. In de professionele en kunstzinnige ambiance van dit museum komt de hoogstaande NEC-monitor goed tot zijn recht.

De presentatie van de nieuwe FE700 zal verzorgd worden door Werner Maass, verbonden aan NEC Duitsland. Tijdens deze presentatie zal de nieuwe Flat Enterprise-technologie en de positionering van de FE700 nader worden toegelicht. Vervolgens zullen door Christopher Bach (eveneens NEC Duitsland) de meest recente veranderingen in de organisatiestructuur van NEC Corporation worden toegelicht, evenals de situatie van NEC in de Benelux. De totale presentatie duurt ongeveer anderhalf uur, waarna u ruim de gelegenheid wordt geboden om met de sprekers en met ondergetekende, gastheer van de persbijeenkomst, van gedachten te wisselen, en gebruik te maken van een lunchbuffet.

Bijgaand treft u een antwoordfax waarop u kunt aangeven of u deze bijeenkomst wilt bijwonen. Faxt u deze a.u.b. vóór 22 oktober 1999 naar ons PR-bureau Lammers van Toorenburg PR, t.a.v. Francine Loos, faxnummer +31 30 65 65 473. U kunt ook even bellen: +31 30 65 65 070.

Graag tot ziens op 26 oktober!

Met vriendelijke groet,
NEC Benelux

Dick de Groot
Marketing Manager

Deel: ' Persbijeenkomst NEC introduceert nieuw type CRT-monitor '




Lees ook