Ingezonden persbericht

PERSUITNODIGING APPLE MACWORLD NEW YORK

Woensdag 17 juli 2002, Het Rosarium Amsterdam

Namens Apple nodig ik u hierbij van harte uit voor een bijeenkomst, die volledig in het teken zal staan van Apple's toekomst.

Op het programma staat onder meer de live-uitzending van de keynote-speech van Steve Jobs, CEO van Apple, tijdens het jaarlijkse Macworld evenement in New York. Zoals gebruikelijk zal dan bekend worden gemaakt welke verrassingen Apple op korte termijn in petto heeft.

Daarnaast blikken we kort terug op het afgelopen half jaar, dat vele spraakmakende nieuwe produkten kende, zoals natuurlijk de iMac. Maar ook staan we stil en demonstreren we de iPod, de 10 MB mp3-speler die veel meer kan dan alleen muziek afspelen, de Xserve en natuurlijk de eMac, die nu ook voor de consumentenmarkt beschikbaar is.

Bovendien hebben wij een absolute retail-primeur in Nederland voor u, waarvan we op dit moment alleen kunnen melden dat het "geen apparatuur of programmatuur-aankondiging" betreft, maar desondanks wel degelijk uniek is. Tevens kunt u dan persoonlijk kennismaken met Patrice Hijsterborg. Zij is uw nieuwe aanspreekpunt voor alle PR/MarCom zaken bij Apple Nederland.

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst in het Rosarium te Amsterdam, op 17 juli aanstaande, vanaf 14.30 uur.

Programma:
14.30 - 15.00 uur Ontvangst en welkom
15.00 - 17.00 uur Live verbinding met MacWorld New York voor Key Note 17.00 - 17.15 uur Ton van Garderen en bekendmaking retail-primeur Aansluitend is er een buffet.

U kunt zich aanmelden door het bijgaande antwoordformulier te sturen naar Hans Ekhart van ons PR-bureau. Dit kan via de fax (020-571 5691) of per e-mail (hans.ekhart@prcompany.nl).

Graag tot woensdag 17 juli aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Ton van Garderen
General Manager Apple Benelux

Persbijeenkomst Macworld New York

Ja, ik zal aanwezig zijn bij de persbijeenkomst met live verbinding naar MacWorld New York.

Helaas ben ik verhinderd, maar stuurt u mij alle informatie.

Naam:

---
Medium:

---
Adres:

---

---
Telefoon:

---
E-mailadres:

---
Routebeschrijving het Rosarium te Amsterdam

Met de auto:
Vanaf Den Haag (A4) komt u automatisch op de A10, de ringweg van Amsterdam. Hier neemt u de afslag Amsterdam/RAI (S109). Vanaf Utrecht (A2) komt u eveneens automatisch op de A10, de ringweg van Amsterdam. Hier neemt u de afslag Amsterdam/RAI (S109). Onder aan de afslag gaat u linksaf richting Amstelveen. U rijdt nu op de Europaboulevard en ziet aan de linkerkant het Amstelpark, waar zich het Rosarium bevindt. U rijdt door tot aan het Shell-station en vÃ3Ã3r het benzinestation gaat u linksaf, waarna u direct aan de rechterkant het parkeerterrein van het Amstelpark op rijdt.

U hoeft geen parkeerkaart te kopen. Op het parkeerterrein / bij de ingang van het Rosarium zal een medewerker staan bij wie u een gratis parkeerkaart kunt ophalen (deze moet u wel in de auto achterlaten).

Openbaar vervoer:
Op het NS Station RAI stoppen o.a.
Sneltram 51 (vanaf Amsterdam CS)
Sneltram 50 Tram 4 (vanaf Amsterdam CS)
Vanaf station RAI, loopt u binnen 7 minuten naar het Rosarium. U loopt vanuit het station rechts de Europaboulevard op, en ziet aan uw linkerkant het Amstelpark liggen waar het Rosarium zich bevindt.

Deel: ' Persbijeenkomst over de toekomst van Apple Macworld New York '
Lees ook