algemene rekenkamer

www.rekenkamer.nl

23 oktober 2012

persbriefing algemene rekenkamer over rapport uitstapkosten joint strike fighter

op donderdag 25 oktober 2012 publiceert de algemene rekenkamer om 13.00 uur het onderzoek dat op verzoek van de minister van defensie is uitgevoerd naar de uitstapkosten van het jachtvliegtuig jsf. om dit rapport toe te lichten aan media, zal op 25 oktober een toelichting gegeven worden door president saskia j. stuiveling van de algemene rekenkamer.

dit gebeurt om 13.00 uur in nieuwspoort, lange poten 10 in den haag. circa 20 minuten voor aanvang is het rapport ter inzage in nieuwspoort. na een korte uiteenzetting van de bevindingen in dit onderzoek is er de mogelijkheid vragen te stellen. aansluitend is de president van de algemene rekenkamer beschikbaar voor audio-visuele media voor korte gesprekken.

naar verwachting kan deze persbriefing rond 14.00 uur afgerond worden. bij dit rapport wordt een persbericht uitgegeven. rapport en bijhorende stukken zullen ook op de website www.rekenkamer.nl gepubliceerd worden.

journalisten die belangstelling hebben voor deze persbriefing kunnen zich aanmelden via het mailadres voorlichting@rekenkamer.nl of telefonisch via de afdeling communicatie, 070-3424400.

Deel: ' Persbriefing Algemene Rekenkamer over rapport Uitstapkosten Joint St.. '


Lees ook