Arthur Andersen

Contactpersonen: De heer Peter Willeme, Global leader International Tax 020 - 880 86 28 Service Line

Victoria Verheul, Public Relations 010 ­ 880 11 72

Amsterdam
7 september 2001

PERSONALIA

Per direct is Peter Willeme, partner bij Andersen in Nederland, benoemd tot Global Leader van de International Tax Service Line van Andersen. Deze Service Line houdt zich bezig met internationale fiscale planning voor multinationals.

Peter Willeme werkt sinds 1983 bij Andersen in Amsterdam waar hij in 1991 partner werd. Vanaf 1993 tot 2000 was hij hoofd van de Tax afdeling in Amsterdam. In 1998 werd hij benoemd tot International Tax Service Line leader in EMEIA (Europa, Midden-Oosten, India en Afrika). Met zijn benoeming tot Global Leader van de International Tax Service Line is hij binnen Andersen de eerste Nederlander die een wereldwijde management functie vervult.

Willeme is actief voor tal van grote cliënten in het Nederlandse bedrijfsleven die internationaal werkzaam zijn. Uit het jaarlijks onderzoek van International Tax Review blijkt Peter voor de vierde maal uitgeroepen te zijn tot een van de beste internationale belastingsadviseurs van Nederland.

Andersen
Andersen is een wereldwijde leider op het gebied van zakelijke dienstverlening. Andersen biedt geïntegreerde oplossingen vanuit diverse competenties zoals Accountancy, Belastingadvies, Business
Consulting, Corporate Finance en Juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 1913 is een onafgebroken autonome groei gerealiseerd. Bij Andersen Nederland werken 1.600 mensen, wereldwijd werken 85.000 mensen in 84 landen. In het boekjaar 2000 bedroeg de omzet US$8,4 miljard. Meer informatie is ook te verkrijgen op onze website: www.andersen.com.
Deel: ' Personalia Arthur Andersen '
Lees ook