Personaliabericht

Amsterdam, 25 juli 2002 - Loyalty Lab heeft Piet Hein Govers benoemd tot directeur operationele zaken. Loyalty Lab richt zich op het geven van vernieuwend advies over relatiebeheer en klantbehoud en voert projecten uit voor opdrachtgevers.

Govers (31) was hiervoor als accountmanager business development werkzaam voor Anachron, Europees leider in e-billing en klantinteractie voor de zakelijke markt. Daarvoor opende hij, na ervaring te hebben opgedaan in de Verenigde Staten, een nieuw kantoor in Nederland voor Primus Telecommunications Group, Inc. (Nasdaq PRTL). Hij was in eerste instantie verantwoordelijk voor de commerciële (weder)verkoop en later voor de productontwikkeling. In de periode 1998 - 1999 werkte Govers voor het hoofdkantoor van het telecombedrijf Telegroup, Inc. (een dochteronderneming van Primus) in de Verenigde Staten. Daar was hij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van een nieuw Europees debiteurenbeleid. In 1997 startte Govers zijn loopbaan bij Telegroup, Inc., waar hij werkzaam was als liaison met TNT Global Collect (TPG). TNT Global Collect was verantwoordelijk voor de Europese, Australische en Zuid-Afrikaanse facturering.

Over Loyalty Lab
Loyalty Lab adviseert over het opbouwen, verbeteren en onderhouden van een profijtelijke band met klanten. Hiervoor bouwt, analyseert en beheert Loyalty Lab klantenbestanden en ontwikkelt het bedrijf communicatieprogramma 's, ook via het internet. Ook brengt Loyalty Lab interessante joint promotion partners bij elkaar met als doel een hogere klantentrouw en een beter rendement. Loyalty Lab concentreert zich op de waarde van de individuele klant en legt een lucratieve relatie tussen communicatie en ICT.

Deel: ' Personaliabericht Loyalty Lab '
Lees ook