Ingezonden persbericht

Personeelsnet introduceert P&O-tools via betaalnummer

DEN HAAG, 20030309 -- De site Personeelsnet (www.personeelsnet.nl) introduceert een pakket aan praktische P&O-tools dat het werk van managers en P&O-ers vergemakkelijkt: interactieve personeelsinstrumenten, checklists, tips en de Salarisindicator. De site biedt dit extra-pakket aan via een betaalnummer. Personeelsnet is een van de grootste Nederlandse internetsites met praktische hrm-informatie voor P&O-ers en managers.

Sinds de start van Personeelsnet in de zomer van 2001 zijn de redactionele inhoud en diensten van de site sterk gegroeid. Personeelsnet introduceert nu een pakket met nieuwe P&O-tools en diensten tegen betaling. De makers voelen zich hierbij gesterkt door onderzoek waaruit blijkt dat gebruikers wel degelijk bereid zijn om voor diensten te betalen als zij deze als nuttig en uniek ervaren. Overigens zal een groot gedeelte van de Personeelsnet-site gratis toegankelijk blijven. De initiatiefnemers vinden het belangrijk dat de drempel voor P&O-ers zo laag mogelijk blijft om hun vakkennis op peil te houden via internet.

Salarisindicator

Tot de extra's die de site introduceert, behoren checklists over onderwerpen als de aanpak van het ziekteverzuim, de risico-inventarisatie die noodzakelijk is volgens de Arbo-wet, het opstellen van functieprofielen, wervingsadvertenties en employee benefits. Daarnaast zijn er praktische tips en geeft Personeelsnet een mini-cursus over ziekteverzuim. Personeelsnet biedt verder toegang tot allerlei interactieve personeelsinstrumenten. Daarmee kunnen de gebruikers onder meer hun arbeidsvoorwaardenpakket vergelijken met dat van andere organisaties, zoeken in de adressendatabank en concrete beschrijvingen vinden van competenties. Met de uitgebreide Salarisindicator kunnen managers en P&O-ers voor honderden functies bekijken wat binnen hun sector een marktconform salaris is en wat de secundaire arbeidsvoorwaarden mogen kosten. Voor de Salarisindicator werkt Personeelsnet samen met Humanique en Eprom organisatie adviseurs.

Betalen

Voor deze extra diensten brengt Personeelsnet kosten in rekening, gebaseerd op de duur van het bezoek aan het tools & extra's-deel. Personeelsnet gebruikt hiervoor de Switchpoint-dienst van KPN. Naast deze vorm van betalen zal Personeelsnet op termijn een abonnementsvorm introduceren. Gratis toegankelijk blijven de basisinformatie in de Personeelsnet-rubrieken, het nieuws, de themadossiers, de vragen- en discussierubriek, het Stagecentrum, de P&O-vacatures die in samenwerking met JobbingMall worden aangeboden en de e-mailnieuwsbrief.

Personeelsnet en de loopbaansite Werkplus (www.werkplus.nl) zijn initiatieven van Personeelsnet Media. Dit is een onafhankelijke aanbieder van internetinformatie die gespecialiseerd is in communicatie op de terreinen personeel & organisatie en arbeidsmarkt.

Deel: ' Personeelsnet introduceert P&O-tools via betaalnummer '
Lees ook