Ingezonden persbericht


Leiderdorp, 1 augustus 2001


De LOI introduceert per 1 september onder de naam Campus Pro een nieuwe interactieve onderwijsmethode. Het grote voordeel hiervan is een studieversnelling van maar liefst 25 %. Dankzij onder meer zeer geavanceerd gebruik van multimediale leermiddelen en informatietechnologie kan een studie eerder worden afgerond. Of hoeft er minder tijd per week aan de studie te worden besteed. Dit maakt met name studeren naast een (fulltime) baan aantrekkelijker. De Campus Pro-opleiding is beschikbaar voor de studies HEAO BE, HEAO CE, HEAO MER OGM en NIMA A.

Wij nodigen u graag uit om tijdens een "openbare les" voor de pers kennis te maken met Campus Pro. Na een korte inleiding door mr. M.J. Kuipers, directeur LOI, en een korte toelichting op de methodiek door ir. M. Veldhuisen, projectmanager Campus Pro, wordt u zelf in staat gesteld een gedeelte van een les van een Campus Pro-studie te volgen. U kunt dan zelf ervaren hoe 25 % sneller studeren voelt.

De openbare les vindt plaats op 21 augustus vanaf 10.30 uur op het hoofdkantoor van de LOI te Leiderdorp. Bijgaand vindt u een routebeschrijving.

Wij verzoeken u vriendelijk door middel van bijgaande antwoordfax te laten weten of u bij de openbare les voor de pers aanwezig zult zijn. Ook de leden van de vaste kamercommissie voor Onderwijs zijn hiervoor uitgenodigd.


Leidse Onderwijsinstellingen

Mw. H. Gerhards
Afdeling Voorlichting


ANTWOORDFAX

Aan: Openbare les Campus Pro
T.a.v. Marijke van Wordragen
Faxnummer 010 - 442 30 55

O Ja, ik meld mij aan voor openbare les op dinsdag 21 augustus om 10.30 uur

O Nee, ik ben helaas verhinderd, maar ontvang wel graag de persmap

Adres _____________________________________

Postcode/plaats _____________________________________

Telefoon _____________________________________

Fax _____________________________________

E-mail _____________________________________

Mocht u deze antwoordfax niet kunnen faxen, meldt u zich dan telefonisch aan bij Marijke van Wordragen van Bijl, partners in public relations & voorlichting,

010-284 29 29 of per e-mail, M.vanWordragen@Bijlpr.nl


Zo komt u bij de LOI

Per openbaar vervoer
Vanaf het station Leiden kunt van verschillende buslijnen gebruik maken om het LOI- gebouw te bereiken. Als u de chauffeur vraagt u bij de LOI af te zetten, weet hij voldoende. De snelste verbinding hebt u met de lijnen 48 en 49 van Connexxion, die tweemaal per uur vertrekken. Instaphalte tegenover station Leiden. Uitstaphalte Rietschans in de onmiddellijke omgeving van het LOI- gebouw (recht voor u, enkele minuten lopen). De rit duurt ongeveer 10 minuten.

Per auto
Komt u uit de richting Den Haag (via Wassenaar) ? Neem de snelweg Den Haag - Amsterdam (A44) en kies de afslag Leiden (nr. 8). Neem de richting van het centrum van Leiden en rijd rechtdoor. Na de spoortunnel gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Leiderdorp. Rij door tot u aan een T-kruising komt. Ga hier rechtsaf richting Leiderdorp. Na ongeveer 3 km rechtdoor, passeert u een brug vanwaar u het LOI- gebouw rechts al kunt zien liggen.

Komt u uit de richting Rotterdam ?
Neem dan de snelweg Rotterdam - Amsterdam (A4), kies de afslag Hoogmade (nr. 6), en ga rechtsaf, over de snelweg. Rijd bij de verkeerslichten rechtdoor. Na ongeveer 1,5 km, bij een rotonde, neemt u de afslag Leiden. Na de tweede rotonde, ook richting Leiden (rechtdoor) ziet u het LOI- gebouw schuin links voor u.

Komt u uit de richting Amsterdam ?
Neem dan de snelweg Amsterdam - Rotterdam (A4), kies vervolgens de afslag Hoogmade (nr. 6), neem direct na de afslag de eerste weg rechts. Na ongeveer 1,5 km, bij een rotonde, neemt u de oprit Leiden. Na de tweede rotonde gaat u rechtdoor, ook richting Leiden. Als u de rand van de bebouwing nadert, ziet u het LOI- gebouw schuin links voor u.

Komt u uit de richting Alpen a/d Rijn ?
Neem de Hoge Rijndijk (N11) en ga bij de afslag Leiden - A' dam rechtsaf richting Rijndijk. Volg de weg totdat u onder de A4 door Leiden inrijdt. Volg deze weg langs het water. Na ± 2 km ziet u ( voor de brug) aan de rechterkant het LOI- gebouw.

Referentie : MS/JvL Doorkiesnummer : 071 - 54 51 160 Telefax : 071 - 54 51 155 E-mail adres : hgerhards@loi.nl

Deel: ' Perspresentatie nieuwe interactieve onderwijsmethode LOI '
Lees ook