Beste redacteur,

Exodus Communications, specialist op het gebied van het managen van zeer complexe, transactie-gebaseerde web-omgevingen, is vanaf 1 augustus op volle sterkte aanwezig in Amsterdam, met een gloednieuw Internet Data Center en hoofdkantoor in Amsterdam. Tegelijkertijd is er een nieuwe VP voor Benelux en Scandinavie aangetreden in de vorm van Robert Rosier, afkomstig van Perot Systems. Op 14 augustus vindt er in het nieuwe Internet Data Center een aantal perspresentaties plaats, waarbij het center getoond wordt en waarbij Robert Rosier zal ingaan op de plannen en ambities van Exodus in deze markt.

Graag nodigen wij u uit om op deze dag kennis te maken met Exodus. VP Benelux Robert Rosier is beschikbaar voor een aantal een-op-een gesprekken.

Via een reply op deze mail kunt u laten weten of u interesse hebt in een dergelijk gesprek. Wij kunnen dan in overleg met u een tijdstip vastleggen.

Exodus is wereldwijd marktleider op het gebied van managed hosting. Belangrijke onderscheidende factor is de beschikbaarheid van bedrijfskritische aanvullende diensten in samenwerking met partners als de grote consultancy-organisaties en bedrijven als Oracle en Sun. Ook mikt Exodus nadrukkelijk op het afwerken van transacties en interacties tussen bedrijven. Het is niet voor niets dat de Covisint Marketplace als een van de eerste de systemen in het Amsterdamse center heeft staan.

Het Internet Data Center (IDC), gevestigd in Amsterdam, is met een oppervlakte van 10.000 m2 één van de grootste in de Benelux en omstreken. De zeer strenge veiligheidsmaatregelen en krachtige systemen zorgen continue, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor een optimale beschikbaarheid en werking van de klant-applicaties. Technisch is het centrum zo gebouwd dat het de hoogste garanties geeft met betrekking tot brandveiligheid, algemene toegangsbeveiliging, stroomvoorziening, internet ontsluiting en internationale connectiviteit. De faciliteiten in Amsterdam zijn zo krachtig dat het centrum een gemiddelde grote stad als Hoofddorp, ononderbroken voor meer dan drie dagen van elektriciteit kan voorzien.

Adresgegevens:
Exodus Communications BV
Henk Sneevlietweg 2
1066 VH Amsterdam
Tel.: +31 20 798 66 00
Fax: +31 20 798 66 01

Deel: ' Perspresentaties Exodus Communications in IDC '
Lees ook