Persuitnodiging voor de 'Night of Diamond' van 'Ik-Design'


AMSTERDAM, 20081125 -- Ik-Design presenteert zaterdag 29 november 2008 in het vijfsterren Hotel de l'Europe in Amsterdam de nieuwste collectie juwelen van de Arubaanse designer Ika Kock in combinatie met haute couture. Het zal voor het eerst zijn dat in Amsterdam juwelen en haute couture op dezelfde catwalk worden geshowd. Ika heeft de Swarovski ontwerpen afgezworen en toont nu een sprankelende collectie juwelen van parels, diamanten, Onyx en semi-precious stones.

"Just Be Yourself 2008/2009" is de naam van de collectie en het motto waarmee Ika het zichzelf niet gemakkelijk heeft gemaakt. Behalve op de catwalk worden de juwelen ook tentoongesteld in beveiligde vitrines.

Hoogtepunt van deze 'Night Of Diamond' zal de presentatie zijn van het gezicht van Ik-Design, een keuze uit de beste winnaressen van de MissRegio verkiezing 2008, waarvan Ik-Design een hartstochtelijk sponsor is. Topmodel Kimberley van Marlon's Topmodel (Marlon Borgschot) zal de catwalk show spectaculair eindigen.

De presentatie in het vijfsterren hotel is voor een kleine, besloten groep van bekenden; de design incrowd van Amsterdam aangevuld met genodigden uit Itali en de Antillen en een selecte groep top-industrielen en bekende Nederlanders.

Journalisten en persfotografen zijn welkom maar moeten zich in verband met de noodzakelijke beveiliging vooraf melden bij info@ik-design.eu onder opgaaf van naam, adres en opdrachtgevend medium. Zij ontvangen dan tevens nadere gegevens over plaats en planning van de avond.


Deel: ' Persuitnodiging voor de 'Night of Diamond' van 'Ik-Design' '
Lees ook