Actueel

Een deur naar het onbewuste: ontdek je droom in woord en beeld

By: Philip Jacobson

Datum: vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus. Tijd: vrijdag 19.00-22.00 uur, zaterdag en zondag 10.00-18.00 uur

Prijs: vrijdag fl. 30,- (introductielezing) zaterdag & zondag fl. 110,- (per dag)

Engels gesproken

Meenemen: A5-schetsblok, kleurpotloden, krijtjes, potlood, gum en puntenslijper

Een derde deel van ons leven brengen we dromend door. Elke nacht creëren we een eigen wereld in beeld en kleur. Droom en fictie, toekomst en verleden lopen door elkaar in een nieuwe werkelijkheid. Willen we in ons dagelijks leven onze capaciteiten volledig gebruiken, dan is het belangrijk dat we in contact komen met dit onbewuste, creatieve stuk in onszelf. We ontwikkelen daardoor aspecten in onszelf die ons leven meer kleur en diepte geven.

Via tekenen, schilderen en analyseren maakt Philip Jacobson de deelnemers op creatieve wijze vertrouwd met de taal van dromen. Door middel van geheugenoefeningen, meditaties en visualisaties krijgen we inzicht in onbewuste aspecten van onszelf, waardoor een nieuwe verbinding kan ontstaan met onze eigen inspiratiebron. De deelnemers houden zelf een droomdagboek bij.

Ervaring met tekenen of schilderen is niet noodzakelijk.

Philip Jacobson

In zijn workshops combineert Philip Jacobson zijn internationale ervaring als kunstenaar met de inzichten die hij opdeed vanuit de transpersoonlijk psychologie en zijn eigen spirituele groei. In de V.S. is hij bovendien al vele jaren een vooraanstaande persoon op het gebied van spiritueel en holistisch onderwijs. Onlangs verscheen van zijn hand het boek Drinking Lightning: Creativity & Transformation. Philip Jacobson bezocht OININIO eerder in mei 1996.

Aanmelden Prins Hendrikkade 20 - 21, 1012 TL Amsterdam Telefoon: 020 - 55 393 55

Monday, July 12, 1999 © OIBIBIO

Deel: ' Philip Jacobson geeft inzicht in dromen in Oibibio '
Lees ook