UITNODIGING

Boek 'Lentekriebels' biedt bijzondere voorjaarsdecoraties voor huis en tuin

PIEN LEMSTRA PRESENTEERT EN SIGNEERT TIJDENS BINNENHUIS '99 IN AHOY ROTTERDAM

Rotterdam - 3 maart 1999 - Tijdens de nationale woonideeënbeurs Binnenhuis '99 in het Rotterdamse Ahoy, presenteert en signeert creatief schrijfster Pien Lemstra op zaterdag 6 maart aanstaande haar boek 'Lentekriebels'.

Pien Lemstra, bekend in binnen- en buitenland met haar creatieve boeken, presenteert op zaterdag 6 maart aanstaande om 12.00 uur haar nieuwste boek 'Lentekriebels' in het 'Lentekriebel paviljoen', waarna zij tot
15.00 uur haar boeken zal signeren. In dit 46ste boek van haar hand, zet zij haar voorjaarskriebels om in vrolijke, aanstekelijke voorjaarsdecoraties voor huis en tuin, die eenvoudig door iedereen te maken zijn.

Lentedecoraties voor huis en tuin
Dit nieuwste boek gaat over het maken van lentedecoraties voor in huis en voor de tuin. Pien Lemstra vertelt over haar nieuwste boek: "De tuin of balkon is een verlengstuk van onze leefwereld geworden. Dit terrein willen we ook versieren met eenvoudige decoraties met materialen die om ons heen te vinden zijn. Bloemen uit de berm, takken uit je tuin, mos, fluitenkruid, berkentakjes, bollen en gewassen. Kortom, alles wat bij de lente hoort en waarmee je je lentekriebels om kunt zetten tot het eerste voorjaarsgevoel."

Het boek 'Lentekriebels' wordt uitgegeven door Uitgeverij Cantecleer voor de prijs van
f 24,90. ISBN 27694

Decoraties van deeg en natuurlijke materialen
Haar eerste boek 'Beeldig deeg' verscheen in 1980. Een boekje dat een trend teweegbracht en in Nederland vrouwen massaal aan het 'hobbyen' zette. Van dit boekje zijn meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Na zes boeken over deegfiguren, schreef Pien over allerlei hobby's, zoals over découpage, gipsgieten, het maken van papierreliëfs en footstools. De laatste vijf jaar gaan haar boeken voornamelijk over het decoreren met natuurlijke materialen: bloemschikken, beesten maken van hooi, stro en berkentakken, mosfiguren, schikken met kruiden, groenten en droogbloemen, allerlei ornamenten voor de tuin en natuurlijk ook twee boeken over het maken van kerstdecoraties. Velen van haar boeken zijn vertaald in ondermeer het Duits, Frans, Engels, Deens en Zweeds.

U bent van harte uitgenodigd op de presentatie van het eerste boek van Pien Lemstra 'Lentekriebels'. Voor vragen en/of meer informatie kunt u terecht bij Van Dantzig & Lichtenveldt, Christ'l Oosters, telefoon 0182
- 570233, fax 0182 - 539666 of e-mail: oosters@vdl.org. Zie ook de internetsite www.binnenhuis.nl voor meer informatie over Binnenhuis '99.
--------------------------------------
ANTWOORDFAX

Redactie van : ....................................

Naam : ....................................

Aantal : ....... personen

Ja, ik ben graag aanwezig bij de presentatie van het boek 'Lentekriebels'.

Nee, ik ben helaas verhinderd.

Nee, ik ben helaas verhinderd, maar ontvang
graag persinformatie
(inclusief boek).

Wenst u de auteur na afloop te interviewen? Zo ja, dan nemen wij hierover contact met u op.

Ja

Nee

Opmerkingen : .............................

Graag terugfaxen naar Van Dantzig & Lichtenveldt:

0182-539 666

Deel: ' Pien Lemstra signeert tijdens binnenhuis '99 in Ahoy '
Lees ook